ASYSTENTKA.PL

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak wam chciałem chłopaki pokazać czym sie zajmuje.. bo dostałem prace ostatnio www.asystentka.pl..kurna w zyciu bym nie wpadł ze można takie coś zrobić.. no ale heh, sie okazuje ze można ..a do tego jeszcze zajmuje sie Head Huntingiem.. wiec jak kiedys do was zadzwoni jakiś Michał i powie ze ma dla was prace to pomyślcie ze to moge byc ja www.conseiller.pl

[ wiadomość edytowana przez: doogas dnia 2004-03-04 14:42:06 ]

GRATULUJĘ doogasku

dzięki Speed ..taka reklama trochie ale ciekawy pomysł nie?

doogas masz jakieś ciekawe oferty? życiorys mam nienajgorszy

przeróżne oferty są.. jak chcesz to wysyłaj cv mi na maila
aktualnie pilnie szukam człowieka na stanowisko szefa ds. zakupów i zaopatrzenia do dużej firmy w woj. warmińsko-mazruskim

Jak będziesz potrzebował kogoś w małopolsce na prace dorywczą po godzinach to chętnie sobie dorobię...
Moje cv też nie jest złe... (cóż za skromność )

chłopaki poważnie nie krępujcie się.. jeśli uważacie ze wasze CV godne jest zainetersowania to wysyłajcie mi na kuchcinskim@conseiller.pl .może coś sie znajdzie.. a już na pewno większe szanse mają wasze kobiece połówki. ja zajmuje sie Krakowem, Poznaniem i Śląskiem. nie widze problemu zeby przesłać mi CV. jak znajdzie sie pracodawca w danym regionie to orgaznizuje sie spotkanie i wybiera kandydatke na stanowisko sekretarki/asystentki itp. z nami mezczyznami jest troche inaczej.. ale mimo wszystko.. nic was nie kosztuje wysłanie CV. jeśli nie do mnie to możecie na office@conseiller.pl tam już was dopasują do regionu.. i dalej jakoś sie to potoczy jak znajdzie sie ktoś komu sie spodobacie

Doogas jak chcesz sie pokazac juz jako ten HYDHANTER hiehie to moge ci przeslac moje CV. Zapewniam ze jest baaaardzo bogate i poparte doswiadczeniem.

W sumie problem tylko taki ze nie wiem za bardzo po co
Ale jak ma ci to pomoc w czymkolwiek to chetnie chetnie.
Zreszta mnie znasz i wiesz ze lubie pomagac

Witam doogas.
Popatrz, popatrz, a ja jestem z Olsztyna i myslałem o zmianie pracy co Ty na to?

CV mailem do mnie i bedziemy myslec co sie da zrobic

Wprawdzie proponowałeś przesyłanie CV tylko chłopakom hehehhe, ale ja sobie pozwolę posłać Ci moje, kto wie...życie płata różne niespodzianki ))))
pozdrawiam

Cytat:
2004-03-10 07:35:59, Agag35 pisze:
Wprawdzie proponowałeś przesyłanie CV tylko chłopakom

oj czepiasz sie szczegółów ..dostałem CV. dłuugie i bardzo ciekawe jak bedzie coś ciekawego w kraku to dam znać