| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
BARRY F&F Sympatyk zalezy od dnia Stalowa Wola | 2004-03-05 14:22:08 ... Na zmiany oswietlenia tj.
wsadzenie innego kierunku ? np bocznego podluznego(np.passat,punto,suzuki) na przod ? czy wielkosc nie bedzie za mala ?(jest to objete w regulaminie?) do wywalonych bocznych pewnie beda sapac I czy postojowka musi byc np razem ze swiatlami mijania ??? moze byc wsadzona do drogowych ?? czyli swiatla miajnia + postojowki w swiatlach drogowych ?? Wsio dotyczny sie pojazdu jakim jestem fiat 125p |
Twarog F&F Sympatyk Fiat 125p/Opel Omega Kobyłka | 2004-03-05 15:00:44 powiem Ci tak:
Teoretycznie nie możesz nic zmieniać bo to jest zmiana konstrukcyjna pojazdu że pojazd dostał homologcje na takie i takie oświetlenie i tak dalej to są stałe teksty policjantów jak chca to i tak sie przyczepią. Ja bym zmieniał bo moim zdaniem do takich rzeczy jak zmienienie kierunków bocznych nie powinni sie przyczepić. Co do postojówek to ja mam zamiar nie długo wsadzać halogeny dalekosiężne na przód (dodatkowe długie) i w nich siedzą żarówki postojowe seryjnie (swiatła są Wessema) Jak nie ma racji to mnie poprawcie Pozdro |
Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-03-05 15:07:36 no wlasnie sam chce kupic reflektory drogowe wesem 2HO i maja one zarowke swiatel pozycyjnych
i czy moge podpiac te zarowki pozycyjen pod oryginalne pozycje? czy samochod moze miec tylko swiatla 2 pozycyjne? |
Twarog F&F Sympatyk Fiat 125p/Opel Omega Kobyłka | 2004-03-05 15:22:10 http://www.przepisy.e-box.pl/phpbb/viewtopic.php?t=1099
To jest mój post na forum policyjnym z pytaniem własnie o światła ale tylne moze wam coś to pomoże Pozdrowionka |
Krupek F&F Sympatyk wujek Borat Bialystok | 2004-03-05 17:59:01 yowwww waclaw |
sFiatowiec F&F Sympatyk 125p; 126p Częstochowa | 2004-03-06 09:44:18 mam dla ciebie kodex drogowy - fragment o pojazdach, dopuszczeniu do ruchu i takie tam... tylko ze jest tego 174k i nie mam pojęcia jak to załączyć... odezwij sie na gg to sobie siorbniesz... |
mar125 (M) Furious Moderator ![]() 124sc'74 , 125p'76 , ... sosnowiec | 2004-03-06 15:18:30 jeśli chodzi o boczne to są wymagane jeżeli auto ma hak.
co do świateł to ilu kontrolujących tyle wresji. umnie sie przyczepili do dalekosięznych wesamów(z postojem) że takie lampy jeżeli już są to powinny być zasłonione!! |
Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-03-06 17:24:50 a po co maja byc sasloniete w jakim celu? |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-03-06 20:01:37
Może po to żeby nie oślepiały nikogo jak sie je włączy |
Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-03-06 23:25:30 to o kant dupy rozbic takie swiatla, w polsce nie ma zadnych drog nie publicznych, a po co to montowac dla wizerunku? czy zeby sobie poswiecic na podworku, lesie na lace albo na zlocie?
|
Guncin Fiat 125p >bandzior< Gdańsk | 2004-03-06 23:45:32
kierunki po bokach musisz miec jesli masz hak! bo wwtedy sa one wymagane a tak to spoko!! ja nie mam i nigdy nie mialem problemu! w razie czego mowisz ze to uboga wersja, a na doplate za kierunki nie bylo cie stac! tak samo mozesz sie tlumaczyc brakiem klamek z tylu!! hehe ja tak robie i narazie to dziala!! |
BARRY F&F Sympatyk zalezy od dnia Stalowa Wola | 2004-03-07 12:40:28 to gliniarze sa tacy ynteligentni ? czy zrzna glupa
nie obrazajac nikogo. Przeciez same mlode siurku tam nie pracuja zreszta tacy tez pamietaja czasy fiatow 12xp i polowa to sama miala wiec jako mozna wcisnac taki kit ze uboga wersja klamek z tylu nie miala.... Jesli wiedza o co biega tylko stwarzaja takie pozory jakby nie wiedzieli to chwala im Bogu za to.... Guncin to mowie facet na przegladzie na temat twoich drzwi bez klamek ? tez idzie na taki kit ? |
Chudy89 F&F Sympatyk Polonez Caro 1.6GLI Katowice | 2004-03-07 15:12:13 Z tego się orientowałem (rodzinka pracuje w stacji diagnostycznej) to montowanie dalekosiężnych w obojętnie jakim aucie jest niedozwolone i teoretycznie pojazd nie powinien przejść przeglądu. Ale ja u siebie w 126p mam zamontowaną atrapę na przód z lammpai na H3 i nikt się jeszcze nie przycczepił |