NOWA GALERIA / AKTUALIZACJA / ZLOT NA CARGO !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Zapraszam wszystkich na moją stronkę:WWW.GAJER.OF.PL

Dodałem galerię ze zdjęciami z CARGO-WARSZAWA 12.10.2002

Na wiosnę gdy już będzie ciepło i zakupię nowe felgi, nagram jakiś porządny filmik, zmontuję, podłożę muzyczkę i wżucę na stronkę

Byłem, widziałem , polecam

Tylko mała poprawka - moje espero jest starsze od Twojego o rok

znaczek Maćka nie jest od nubirki - tylko od espero
Nubira na naszym rynku nie miała nawet takich silników - te wersje były tylko w korei i australii.

A znaczek 1800 naklejali na innych rynkach.
U nas naklejali tylko 1.5 .....czemu???

Spojler u Lega nie jest od alfy tylko od audi albo bmw.....ale tego nie jestem do końca pewien

i ostatnie - kolektor wylotowy u lega nie jest z calibry - jest dorabiany na wzór i podobieństwo naszych ( mojego i Twojego )

To u nas są kolektory jak w Calibrach i Astrach GSI

Ale żes go wypunktowal......
A ja chce Łukasz pochwalić, bo zawsze mozna liczyc na jego foto relacje, i dla mnie jego strona jest chyba najciekawsza, i chetnie spogladam na kazda aktualizacje - dobrej jakosci zdjecia, niezle ujecia (tak se zrymowalem )

Cytat:
dla mnie jego strona jest chyba najciekawsza

Aj, aj, zabolalo...

Wprowadzę wszystkie poprawki na stronkę...
A teraz tak:
- mój młodszy brat rozmawiał z Lego i on mu powiedział że ten spojler jest od Alfy! (może się źle zgadali)
- jeśli chodzi o znaczek "1800i" to Maciek sam w swoim Klubowym profilu napisał że jest od Nubirki (jak później się okazało, źle gramatycznie zformuował zdanie i od Nubiry to były tylko znaczki CDX)
- Jeśli chodzi o kolektor Lego to sam mówił że to od Calibry (ale skoro zrobił go na podobieństwo naszych to jeszcze lepiej)

A tak poza tematem, to sobie myślę że dobrze by było na następnym zlocie zrobić sesję zdjęciową każdej furze z osobna - bo wielu z was nie ma nawet ani jednego zdjęcia swojego samochodu, a miło by było gdyby każdy w swoim Klubowym profilu miał swoje fotki

podlacze ja do galerii zlotow na stronie, ok?
nastepnej aktualizacji ofkorz

Hehe, Ptaszyna, o stronie Łukasza wypowiadalem sie z punktu widzenia posiadacza Espero, jesli chodzi o Twoją stronke to moglbym ja rozpatrywac tylko w kryterium samca I z tego punktu widzenia tez jest bardzo ciekawa - czekam na wiecej, a wlasciwie mniej.... no wiecie sami czego
Wiec niech Cie nie boli

No, Krawat, to przeciez strona oficjalna...

Ty nikczemniku!!!! To moze bys sie tak podzielil z kolegami, coooo?? Przeciez sam pan Bog kazal sie dzielic z bliznimi A poza tym to tak ladnie balamucic kolezanki???? i namawiac do zlego???

Ja tylko niose pomoc, ja tylko niose pomoc...

Cytat:
2002-10-31 15:59:59, Ptaszyna pisze:
Ja tylko niose pomoc, ja tylko niose pomoc...

A czy ja coś mówię.... no no no nie poznaję kolegi.

PS. Kolektor jest od Calibry/Astry GSi ale przerobiony na przylgniach bo otwory nie pasowały. Ale generalnie nie jest to samoróbka tylko oryginalny oplowski kolektor rurowy!!

fakt mój błąd - kolektor Lega jest (jak się dzisiaj dzowiedziałem faktycznie z calibry - ale jest mocno przeobiony)

spojler to wkońcu nie wiem skąd jest - wiem że lego go ciął na pół i skrcał....

Maciek ma napisy CDX - z nubci.
1800 jest z espero

ps nie chciałem tu wytykac żadnych błędów - stronka jest naprawde coooool a napisałem....tak siakoś

dobra, dobra juz sie nie tlumacz

ale ja sięnie tłumacze