Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() mock Pełnoprawny Klubowicz opel Ascona Warszawa | 2004-03-06 10:44:10 Dziś spotkałem na parkingu ładną Fronterę, podszedłem bliżej żeby obejrzec a tu co.... znaczek Hondy!! Pomyślałem, że ktoś sobie jajo zrobił z Opla, ale obszedłęm ją do okoła i wszędzie były takie znaczki świadczące o tym, że to jednak Honda...
Wiedziałem, że Fronterę robi Isuzu ze swoimi znaczkami, ale Honda.. to była ciekawostka.. |
![]() Vincent Pełnoprawny Klubowicz Opel Omega Sedan 2.0 ... Szczecin | 2004-03-06 14:38:06 Witam
Nauczony doświadczeniem Pontiaca Le Mans wrzuciłem to w Google i co znalazłem... "Jeszcze kilka lat temu trudno było kojarzyć Hondę z samochodami Sport Utility. Pierwszym modelem SUV była CR-V, potem mniejsza HR-V. W ubiegłym roku na rynki amerykańskie weszła Honda Pilot, zastępując model Passport, wytwarzany przez Isuzu. Teraz kolej na pick-upa." Czyli jednak jakiś związek z Isuzu.... W necie znalazło 650 000 stron zawierających słowa Honda Passport... ![]() |
![]() PiotrS Forumowicz LO016 Gdańsk | 2004-03-06 20:48:09 Opel frontera Long to nic innego jak Honda Passport. Wygląd zewnętrzny i wewnetrzny ten sam inne były tylko silniki i osprzęt.
Auta zbudowane sa na tej samej płycie podlogowej. |
![]() krisb Astra Classic Poznań | 2004-03-08 11:13:33
blok chyba ten sam, ale moc trochę stłumiona - w Passport było to "tylko" 177KM - dokładnie to samo co w Oplu Monterey |