| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Owen VAZ 21093 Kraków | 2004-03-07 22:07:38 Swoją drogą zazstanawiam się czy nie warto by było udać się pod wschodnią granicę. Tam pewnie jest mnóstwo tego typu rzeczy. |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-03-07 22:19:58 Heh i znow ten sam problem i znow ta sama przykra odpowiedz... niestety szkoda nawet szukac czesci do Lady na zlomie. Przerabialem juz to dokladnie na terenie calej Malopolski i klapa.
Szczegolwe wyjasnienia dla kolegi Owena tutaj A na Wschodzie to juz w ogole szkoda szukac. Skoro przyjezdzaja po czesci do nas to znaczy, ze u nich tego nie ma. A przyczyna ? Moim zdaniem taka, ze tam jezdzi sie autem dopoki calkowicie nie padnie. A jak juz padnie to nikt go nie daje na zlom na czesci, bo po prostu nie bedzie juz z niego co wyjac... A nowe czescie faktycznie duzo tansze - tyle ze po jedna czy dwie to jasne, ze nie oplaca sie jechac. Pozdrawiam ! |
Przemyslak Lada 2107 Przemysl | 2004-03-09 19:30:52 Potwierdzam jak sama ksywka mówi mieszkam w Przemyślu (10km od granicy) Ukraincy przyjeżdzają do nas po części bo u nich albo nie ma albo straszne ceny albo jakość zatrważająca.Ostatnio kolo przywiózł mi listwę chromowaną na tylni zdrzak(łada 2107) zapłaciółem 40zł niestety na wiosnę ściągne w ciągu 5 miechów z chromu nic nie zostało rdza pojawiła sie na listwie a chrom to mogłem zdzierać płatami .A co do szrotów na podkarpaciu to straszna lipa.Właściciel szrotu pod Rzeszowem wystawił nawet duży napis "ŁADY NIE PROWADZĘ" HE HE POZDRAWIAM |