Dobry szrot w okolicach Krakowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich,
Chciałem zapytać czy macie jakieś namiary na dobry szrot z częściami do Łady wszelkiego rodzaju, najlepiej w Krakowie lub jego okolicach. Z góry dzięki za info...

Przy okazji zaznaczę, że dopiero niedawno zarejestrowałem się na forum. Starałem się sprawdzić, ale jeśli przez przeoczenie nie znalazłem istniejącego już podobnego tematu to przepraszam.

Witam
Niestety - jesłi szukasz na szrocie częsci do samary - będzie cięzko i to nie tylko w okolicach Krakowa. Natomiast najwięcej ładzianek widziałem swego czasu na szrocie w Wieliczce na ul Jedynaka( Trzeba skręcić w pierwszą w proawo zaraz za zjazdem do Wieliczki i jechać cały czas prosto jakiś kilometr - szrot jest po praej stronie). nie wiem jak wyglada sytucja na maxi szrocie koło elektorciepłowni w łegu , ale z daleko widac ,że samochodów tam co niemiara.Może warto więc zajrzec właśnie tam???
Pozdr
Paweł

Dzięki za info, o szrocie w Wieliczce nie wiedziałem. Natomiast, maxi szrot zdarza mi się odwiedzać i jak do tej pory nie spotkałem się tam z wieloma intersującymi rzeczami. Tym niemniej będę próbował dalej

Cytat:
2004-03-07 21:49:02, pawel_krakow pisze:
nie wiem jak wyglada sytucja na maxi szrocie koło elektorciepłowni w łegu , ale z daleko widac ,że samochodów tam co niemiara.Może warto więc zajrzec właśnie tam???

Nie warto, mają rzadko Łady a jak już coś sprzedają to chcą chore pieniądza. Nieraz przejechałem się na nich że taniej było kupić w sklepie

Swoją drogą zazstanawiam się czy nie warto by było udać się pod wschodnią granicę. Tam pewnie jest mnóstwo tego typu rzeczy.

Heh i znow ten sam problem i znow ta sama przykra odpowiedz... niestety szkoda nawet szukac czesci do Lady na zlomie. Przerabialem juz to dokladnie na terenie calej Malopolski i klapa.
Szczegolwe wyjasnienia dla kolegi Owena tutaj
A na Wschodzie to juz w ogole szkoda szukac. Skoro przyjezdzaja po czesci do nas to znaczy, ze u nich tego nie ma. A przyczyna ? Moim zdaniem taka, ze tam jezdzi sie autem dopoki calkowicie nie padnie. A jak juz padnie to nikt go nie daje na zlom na czesci, bo po prostu nie bedzie juz z niego co wyjac...
A nowe czescie faktycznie duzo tansze - tyle ze po jedna czy dwie to jasne, ze nie oplaca sie jechac. Pozdrawiam !

Potwierdzam jak sama ksywka mówi mieszkam w Przemyślu (10km od granicy) Ukraincy przyjeżdzają do nas po części bo u nich albo nie ma albo straszne ceny albo jakość zatrważająca.Ostatnio kolo przywiózł mi listwę chromowaną na tylni zdrzak(łada 2107) zapłaciółem 40zł niestety na wiosnę ściągne w ciągu 5 miechów z chromu nic nie zostało rdza pojawiła sie na listwie a chrom to mogłem zdzierać płatami .A co do szrotów na podkarpaciu to straszna lipa.Właściciel szrotu pod Rzeszowem wystawił nawet duży napis "ŁADY NIE PROWADZĘ" HE HE POZDRAWIAM