Dzień Kobiet

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Z okazji Dnia Kobiet, składam wszystkim klubowiczkom, dziewczętom, towarzyszkom życia naszych klubowiczów najserdecznie życzenia. By nasze wspaniałe kobiety były takie, jakie sa! Bez nich świat byłby pusty i bezsensowny!
Kwiaty i ucałowania dla wszystkich przedstawicielek płci pięknej!!

Cytat:
2004-03-08 12:02:32, krycho pisze:
Bez nich świat byłby pusty i bezsensowny!

dobrze powiedziane
ja się dołączam do tych życzeń...
a ode mnie podziękowania za to,że jesteście

Cytat:
2004-03-08 12:02:32, krycho pisze:
Bez nich świat byłby pusty i bezsensowny!

Z nimi jest wspaniały i cudowny......... @-----

Źle bym się czuł gdybym się nie dołączył do życzeń. Chłopaki dobrze piszą, to naprawdziwsza prawda . Więc pozdrawiam Was drogie panie .

A ja jestem za tym , żeby uznać, że nasze łady to też Damy...I też maja dzisiaj święto - Łada to przecież bogini milości jest . No może z kwiatkami to bym nie przesadzał, ale jakieś kosmetyk dla blachy mógłby być...

Dolaczam sie do zyczen dla wszystkich Pań, zdrowia, szczescia , powodzenia w kazdej dziedzinie zycia.

Samych pogodnych dni,zdrowia, szczęścia ,czego sobie chcą i wielu wrażeń z okazji dnia kobiet

Ja oczywiście również przyłanczam się do życzeń. Chociaż już trochę po czasie, bo od prawie dwóch godzin jest już 9.03 (prawie do drugiej musiałem siedzieć i zadanie domowe z polaka robić, więc na koniec w nagrodę jeszcze przeglądam sobie forum).