| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Krupek Miłośnik FSO wujek Borat Bialystok | 2004-03-09 23:16:29 ello dziekuje z gory za wszystkie opinie(i te dobre i te zle) |
Bolo_928 Miłośnik FSO PN C+ GSI 2000r Gotenhafen | 2004-03-09 23:18:34 Konkretny...
Sieeee nadaje Ale serio...to zajefajny jest |
Krupek Miłośnik FSO wujek Borat Bialystok | 2004-03-10 00:50:18 |
adamus Miłośnik FSO 1.3 - 2.0 Gdynia, Elbląg | 2004-03-10 08:35:43 Porazka!
Czy kiedys ci "Tjuningowcy" (przez wielkie "Tju") zrozumieja, ze to co w Alfie Romeo pieknie wyglada to w samochodzie FSO juz nie i ze brak klamki to nie to samo co optyczne ukrycie klamki? Ozdrawiam Adamus |
Lechu Miłośnik FSO Karolina Gdańsk/Warszawa | 2004-03-10 08:57:20 a może zamierzeniem właściciela było stworzenie choćby namiastki coupe... [ wiadomość edytowana przez: lechu dnia 2004-03-10 08:57:45 ] |
anmimo Miłośnik FSO Wartburg/Wołga/Dacia ... Białystok | 2004-03-10 09:08:23 Adamus jak zwykle kocha oryginaly bez przerobek. I chwala mu za to, ale sa tacy jak Krupek ktorzy wnosza troche nowosci do aut seryjnych i tacy tez musza byc.
Krupek odezwij sie!! |
ratboy FIAT 125p L Olsztyn | 2004-03-10 09:29:30 ja jestem za takimi zmianami , ktore mozna w razie czego szybko usunac, mam mazniete swiatla na czarno, mala fajere (oryginaly leza w pokoju |
Peter83 popowodziowy,powypad ... Sosnowiec | 2004-03-10 09:42:54 Na Wiejski Tuning jego i jeszcze kilka innych odpałów.Biada temu co zakłada deskę do prasowania w DF. |
DPMR90 FSO 125p 1.5 ME Siemianowice Śląskie | 2004-03-10 10:47:49 No cóż! Jako zwolennik oryginalnego -macieżysto FSO-wskiego - wyglądu i stylu samochodów spod znaczka "125p" szczerze i bez mydlenia oczu powiem, że to co proponujesz Krupek to jest po prostu KICHA Moja rada : Poszukaj inspiracji w internecie - można znaleźć propozycje zmian stylistyki 125p w naprawdę niezłym guście! Pozdrawiam ! |
Krupek Miłośnik FSO wujek Borat Bialystok | 2004-03-10 10:59:07 |
ratboy FIAT 125p L Olsztyn | 2004-03-10 11:13:57 nie jest tak zle , zaloz zderzaki, zdejmij to gowno z tylnej klapy i da sie zjesc wchodzi fan fjuningu do sklepu i mowi : chcem miec kul auto, co macie? kpl. spojlerow - 1000 . eee za drogo !!! wydech - 300. eee za drogo !! nakladki na pedaly - 70. eee za drogo , a nie macie czegos za 5pln ..... i dostal diabelka |
anmimo Miłośnik FSO Wartburg/Wołga/Dacia ... Białystok | 2004-03-10 11:18:04 Krupek - glowa do gory. poatrz na inne samochody w naszym klubie - ktore juz trafily na stony wejski tunning Prawda Panowie!!! |
Jojo Miłośnik FSO SI /PF 125 '77 Warszawa-Bemowo | 2004-03-10 11:19:39
nie przejmu sie i zapraszam do klubu i nie obawiaj sie że nie ma dla ciebie miejsca. Znam takie osoby w klubie dla których df to df bez zderzaków Widać że fiacior kosztował sporo twojej pracy, no i bardzo dobrze, każdy robi tak jak mu sie podoba i napewno nie masz sie czego wstydzić. Niektórzy troche krytykuja ale niech sobie przypomną tego białego fiaciora od kólek gospodyń wiejskich który był w sulejowie. A i napewno nikt nie wyśle twojego fiaciora do wiejskiego tuningu. [ wiadomość edytowana przez: Jojo dnia 2004-03-10 11:24:51 ] |
vazyl Miłośnik FSO Fiat 125 Super 1600 Przemyśl | 2004-03-10 16:55:37 Powiem tak....
Każdy ma swoją wizję na autko i to według mnie należy uszanować. To że kolega nie ma zderzaków to jedynie problem jego i gajowego (czyt. policji). Jak dla mnie nie jest źle, chociaż całość do dopracowania. Odnosnie białych kloszy z tyłu to czy ogladałeś swoje autko z zewnątrz? Chodzi mi o kolor pozycyjnych - blado różowe - i stopów - które niczym nie odróżniaja się od ww. pozycyjnych. Same zarówki to lipa, nie dają pożądanego koloru, ja znalazłem na to mały patent. Wziąłem folię do laminarki zgrzałem ją, wyciąłem na wewnętrzny rozmiar klosza i psiknąłem czerwonym sprayem do lamp. Z zewnątrz prawie się nie zmieniło, natomiast światło jest takie jak przy standardowych czerwonych kloszach. Pozdrawiam i mała rada - "Nie przejmuj się wszystkimi wypowiedziami" - vazyl |
Bolo_928 Miłośnik FSO PN C+ GSI 2000r Gotenhafen | 2004-03-10 17:08:13 Ale pojechaliscie z tematem...
Tak szczerze to ja nie wiem czy przypadkiem sie nie smiejecie ze mnie ?? Bo ja tez to tu to tam cos mam pomalowane pod kolor nadwozia, wydech mam inny, zarowki (teczowe), tjuning naklejkowy na tylniej klapie (choc zabieram sie do jego dezaktywacji), deresssssiarski sprzet grajacy (choc nie jestem dresem, ale lubie glosno sluchac muzyki)... |
Krupek Miłośnik FSO wujek Borat Bialystok | 2004-03-10 17:24:37 dziwi mnie jedno..otoz autko spajka jest podobne do mojego i o jego samochodzie wszyscy wypowiadali sie extra.naprawde nie mam zalu do tego,nie bede przeciez sie uzalac nad soba,-taki kolor juz byl,wiec go nie przemalowywalem .....ode mie to wszystko,bo nie mam co tutaj pisac na ten temat.... |
SCHIL Miłośnik FSO Polonez Łódź | 2004-03-10 17:27:15
Krupek nie przejmuj się głowa do góry, zobaczysz jak pojadą po mnie jak swojego skończę (to będzie dopiero krytyka) |
Wilu | 2004-03-10 17:39:03 Własnym oczom nie wierzę. Kolega pokazał Wam swoje auto, a Wy go kompletnie zjechaliście za kilka elementów, które się Wam nie podobają. W klubie wiele Fiatów ma przedni spojler. Auta bez zderzaków też się trafiają. Prawdę mówiąc to niektóre auta są bardzo zbliżone stylem do tego Fiata. To, że kolega ma inny gust to nie znaczy, że gorszy. I jeszcze ten motyw z Wiejskim Tuningiem ...
Nie liczyłbym na to że ktoś spoza klubu pokaże Wam jeszcze swoje auto. A co do Twojego auta Krupek, to ja usunąłbym spojler z klapy, on tam po prostu nie pasuje. Miejsca po zderzakach wygładzić i dać ładne felgi. Możnaby go jeszcze obnizyć. Z tą czarną maską to dobry pomysł. Wtedy byłby jednym z ładniejszych Fiatów jakie widziałem. To jest oczywiście moje zdanie. Narazie ocena to 4. |
Nabauab Miłośnik FSO Polonez, Tico i Room ... Stargard | 2004-03-10 17:52:46 Panowie bez przesady kolega jakkolwiek by nie wyglądało auto nie mozna tak nikogo zjechać.Auto tez nie w moim typie ale podziwiam właściciela za pracę(zwłaszcza ze sam jezdze totalną serią z lenistwa).A według mnie brak zderzaków w DF jest lepszy na pewno niz niedopasowane stylowo z jakiejśc nowocześniejszej fury.Nie jest tak zle. |