MotoNews.pl

Szroty - Kraków

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
znajduja sie jakies szroty ktore mozecie polecic ?? Chodzi mi o czesci do maluszka a nie orientuje sie zbytnio gdzie sa takie szroty.

[ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2004-03-11 21:33:35 ]

bylo juz... poszukaj w archiwum

Szroty KRK

Maxi Shrott zmienil lokalizacje na ulice nowohucka bodajze lub centralna (zaraz obok M1)

[ wiadomość edytowana przez: Chopper dnia 2004-03-11 17:11:33 ]

OK dzieki Chooper. Poszukam w archiwum. Slyszalem ze Maxi jest dosyc drogi. Jest jeszcze jeden na ulicy Saskiej gdyby ktos tez byl zainteresowany

gdzie ba terenie krakowa , precyzuj jakos treśc topicu o nie wiadomo o co chodzi

Cytat:
2004-03-11 18:47:30, lukaszc pisze:
gdzie ba terenie krakowa , precyzuj jakos treśc topicu o nie wiadomo o co chodzi

OK bede pamietal. Jestem poprostu przyzwyczajon do swojego forum klubowego Moze ktos jeszcze wie o jakichs szrotach godnych uwagi ??

Ja osobiscie polecam szrot przy ulicy Saskiej..zaraz przy bagrach..czesto tam kupuje i jestem zadowolony..a na ten Maxi Schrott przy M1..to dziadostwo..trzeba sobie samemu czesci wykrecac i placic beznadziejne pieniadze..a tam na saskiej duzo czesci jest wykreconych..a jak trzeba to pan Paweł wykreci wiec polecam szrot na Saskiej!!!! pozdroowka Mariusz

Cytat:
2004-03-11 23:46:39, MUSTANG65 pisze:
Ja osobiscie polecam szrot przy ulicy Saskiej..zaraz przy bagrach..czesto tam kupuje i jestem zadowolony..a na ten Maxi Schrott przy M1..to dziadostwo..trzeba sobie samemu czesci wykrecac i placic beznadziejne pieniadze..a tam na saskiej duzo czesci jest wykreconych..a jak trzeba to pan Paweł wykreci wiec polecam szrot na Saskiej!!!! pozdroowka Mariusz

Zgadzam się z opiniami zarówno co do MaxiSchrottu jaki i tego przy Bagrach, no może pisząć o Maxi Schrocie powinienem użyć znacznie mocniejszych słów .
Andrzej

może zrobimy ranking szrotów
w polsce myślę ze mamy sporą bazę szrotrów jako forum

na poczatek moznaby zrobic chociaz baze danych (adres, tel),
bo z rankingiem juz wiecej roboty.

podoba mi sie pomysl, zwiedzajac nowe miasto mozna sobie wskoczyc na chwile w przyjazne okolice i pobuszowac chwile:)))

Mustang o ktorym szrocie na Saskiej mowisz?? Bo ja wiem o jednym za stacja BP jak sie jedzie na pod 25 numerem podajrze. To ten sam o ktorym ty mowisz czy jest jeszcze jeden w tamtych okolicach ?