Na 99% padła centralka sterująca zamkiem. Z kluczyka działa, z pilota nie. Badał ją elektryk, twierdzi że do dupy . Czy ktoś wie czy we wszystkich omach są takie same? A może ma takową, która jest mu zbyteczna?
Pozdr
Słuchaj ja w swojej mam to też ale czasami musisz sprawdzić czy przypadkiem nie poszło coś w alarmie i sprawdź czy przewody wychodzące z centralki alarmu są przwidłowo podłączone ... Jeśli działa ci z kluczyka a nie działa z pilota znaczy siężę jest wszystko ok i nie ma sensu kupować... Pierw sprawdź alarm ..... u mnie ta objawa pojawia się jak alarm mi troche powyje w nocy a rano nie mogę otwożyć centrala... Tak jak by nie miał siły podnieść się ale za to kluczykiem otwoże .... a natomiast z zamknięciem jest ok ...
Słuchaj ja w swojej mam to też ale czasami musisz sprawdzić czy przypadkiem nie poszło coś w alarmie i sprawdź czy przewody wychodzące z centralki alarmu są przwidłowo podłączone ... Jeśli działa ci z kluczyka a nie działa z pilota znaczy siężę jest wszystko ok i nie ma sensu kupować... Pierw sprawdź alarm ..... u mnie ta objawa pojawia się jak alarm mi troche powyje w nocy a rano nie mogę otwożyć centrala... Tak jak by nie miał siły podnieść się ale za to kluczykiem otwoże .... a natomiast z zamknięciem jest ok ...
Nie mam alarmu podłączonego do centralnego. jest to oddzielna konstrukcja .
Na początku tak było, że nie podnosił rygli za każdym razem. Tera padło wszystko.
Pozdro
ravba LOB NET MEMBER Omega Irmscher Ustrzyki Dolne
mam trochę inny problem, bo jeżeli chodzi o zamki to wszystko działa natomast jak chcę domknąć szyby z kluczyka to szyby się domykają a znowu uchyla się szber...Co jest?