Jakie FELGI 17" do Corollki E12 ?????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niech brać toyotowa cos doradzi... szukam pomyslow na 17" fele do mojej czarnulki... sa 3 warunki:

- maja byc lekkie
- twarde/wytrzymale
- wygladac zajebiscie i tak samo pasowac do E12

a wiec???

bede wdzieczny za foty i nazwy!

no to jak? POMOZECIE ?

Cytat:
- maja byc lekkie
- twarde/wytrzymale
- wygladac zajebiscie

lekkie , twarde , wytrzymale to da sie zrobic

ale wygladac zajebiscie? KAZDY ma inne gusta wiec na nic moga sie zdac nasze podpowiedzi :yes

Cytat:
2004-03-12 20:39:12, grzybek-r pisze:
Cytat:
- maja byc lekkie
- twarde/wytrzymale
- wygladac zajebiscie

lekkie , twarde , wytrzymale to da sie zrobic

ale wygladac zajebiscie? KAZDY ma inne gusta wiec na nic moga sie zdac nasze podpowiedzi :yes

dlatego nie prosze zebyscie mi wybrali felgi a ja tylko zaplace tylko prosze o pomysly.... wydawalo mi sie, ze w miare jasno to napisalem

no wiec dla mnie zajebiscie podobaja sie felgi Alessio Monza , sa raczej twarde i wytrzymale i co najwazniejsze mi sie podobaja... gdybym mial wiecej kasy na pewno wybralbym inne (cena gra tu duza role) a nie oszukujmy sie Alessio nalezy do raczej "tanszych" firm ale i nie najgorszych...

a jaka kwota dysponujesz na te felusie?

Best Of The Best jak dla mnie to Momo Quasar 2 - z wyglądu [linek tutaj] bo nie wiem jak z ich wagą i wytrzymałością.

Cytat:
2004-03-13 00:26:07, grzybek-r pisze:
no wiec dla mnie zajebiscie podobaja sie felgi Alessio Monza , sa raczej twarde i wytrzymale i co najwazniejsze mi sie podobaja... gdybym mial wiecej kasy na pewno wybralbym inne (cena gra tu duza role) a nie oszukujmy sie Alessio nalezy do raczej "tanszych" firm ale i nie najgorszych...

a jaka kwota dysponujesz na te felusie?

ok 3200 pln, ale cena do kona sie nie przejmuj... mam mozliwosc zalatwienia taniej.

[ wiadomość edytowana przez: szad dnia 2004-03-13 08:55:27 ]

A może kożystałbyś z już istniejących wątków zamiast po raz n-ty stwarzać to samo...???

Felgi w Twoim aucie

Cytat:
2004-03-14 15:36:23, carewicz pisze:
A może kożystałbyś z już istniejących wątków zamiast po raz n-ty stwarzać to samo...???

Felgi w Twoim aucie

jakos nie widze tam nic dla siebie... poza tym nie kazda felga pasuje do kazdego samochodu.. poza tym mam tez swoje wymagania... (ciezar i wytzrymalosc)... jesli ci temat przeszkadza to do niego nie zagladaj.

Wcale nie neguję Twojego pytania, możesz przecież zadawać nawet głupie pytania, podważam tylko tworzenie kolejnego wątku o felach przy już istniejącym na ten temat. Mogłeś zadać swoje pytanie w już istniejącym poście, prawda...???

Jeszcze kilka dni temu "zabijaliśmy" się o zaśmiecanie forum..., nie...???

Cytat:
2004-03-14 16:41:20, carewicz pisze:
Wcale nie neguję Twojego pytania, możesz przecież zadawać nawet głupie pytania, podważam tylko tworzenie kolejnego wątku o felach przy już istniejącym na ten temat. Mogłeś zadać swoje pytanie w już istniejącym poście, prawda...???

Jeszcze kilka dni temu "zabijaliśmy" się o zaśmiecanie forum..., nie...???

nie wiem o co sie "zabijaliscie" i jakos mnie to nie interesuje.

w tamtym watku nikt nic ciekawego nie pokazal.. wiec po co mam tam pisac?

jak narazie sam sobisz smietnik piszac OT

Piszę OT co najmniej na równi z Tobą. Może jakbyś napisał w "starym" topicu to byś go ożywił???
A co do opon, jeżeli na przytaczanym topicu nie znalazłeś niczego dla siebie to , albo po prostu nie otwierałeś linków tam zawartych, naprawde warto, są nawet konfiguratory.

No widzisz czad, dzięki Tobie i Twojemu postowi właśnie w tej sekundzie nabijam sobie DWUSETNEGO posta. Bardzo dobry temat zacząłeś...

Cytat:
2004-03-14 16:53:55, carewicz pisze:
Piszę OT co najmniej na równi z Tobą. Może jakbyś napisał w "starym" topicu to byś go ożywił???
A co do opon, jeżeli na przytaczanym topicu nie znalazłeś niczego dla siebie to , albo po prostu nie otwierałeś linków tam zawartych, naprawde warto, są nawet konfiguratory.

konfiguratory nie nadaja sie do niczego... albo nie ma tam mojego samochodu, albo felgi ktore maja miec 17" wygladaja jak 14"

jako ze Ty nic konstruktywnego nie potrafisz tu napisac to ja napisze co mi sie podoba:

i o takie pomysly mi chodzi, a nie o Twoje moderatorskie zapedy.

Cytat:
2004-03-14 16:56:24, carewicz pisze:
No widzisz czad, dzięki Tobie i Twojemu postowi właśnie w tej sekundzie nabijam sobie DWUSETNEGO posta. Bardzo dobry temat zacząłeś...

no i wlasnie po raz kolejny pokazales jaki jestes beznadziejny! prosze Cie nie pisz wiecej w tym watku.. nie chce zebys go jeszcze bardziej zasmiecil swoja osoba.pa

Do prawdziwego "japończyka walczącego" pozwolę sobie zaproponować coś naprawdę jak miecz samuraja, czyli feleczki firmy ADVAN modelik np RG
Tak to wygląda na aucie:

a tu link do większego zdjątka w innym ujęciu

i jak wybierzesz takie to mogą byc nawet tylko 15 cali

Ty, stary jakim prawem Ty mi mówisz czy mam pisać czy nie, co jest, uraziłem Cie, pisząc, że się powtarzasz i za wszelką cenę chcesz zwrócić na siebie uwagę???
Forum chyba nie służy za miejsce do kopiowania na bezczela zdjęć z innych stron.
Strasznie jesteś drażliwy, ale ja nie pozwolę Ci mówić co mogę robić a czego nie. Czy aby forum nie służy Ci za lekarstwo na Twoje kompleksy???
Jeżeli nie możesz znieść dyskusji ani zdania innych to Ty potrzebujesz pamiętnika a nie forum publicznego.
Bez urazy ale chyba nie powinieneś się aż tak panoszyć, a może jesteś wściekły bo nikt nie podłapał Twojego nudnego i klepanego wiecznie tematu???

Cytat:
2004-03-14 17:09:29, Crit pisze:
Do prawdziwego "japończyka walczącego" pozwolę sobie zaproponować coś naprawdę jak miecz samuraja, czyli feleczki firmy ADVAN modelik np RG
Tak to wygląda na aucie:

a tu link do większego zdjątka w innym ujęciu

i jak wybierzesz takie to mogą byc nawet tylko 15 cali

fajna fela.. niestety zlote nie przejda przez wewnetrzna krytyke.. a szkoda bo zawsze chcialem takie miec :/

poza tym to chyba fele z japonii, wiec raczej niedostepne w PL

Cytat:
2004-03-14 17:13:06, szad pisze:
fajna fela.. niestety zlote nie przejda przez wewnetrzna krytyke.. a szkoda bo zawsze chcialem takie miec :/

Są też srebrne i białe takie, a to, że Japonia to, co? A auto to masz ze stadionu X lecia ? Wszystko można sprowadzić jak sie chce

A tak przy okazji to proszę o daleko idącą powściągliwość w używaniu pewnych słów i prowokowania do awantury, macie coś do siebie to macie priv.

OK, Crit, masz rację, przepraszam

Cytat:
2004-03-14 17:20:43, Crit pisze:
Cytat:
2004-03-14 17:13:06, szad pisze:

Są też srebrne i białe takie, a to, że Japonia to, co? A auto to masz ze stadionu X lecia ? Wszystko można sprowadzić jak sie chce

A tak przy okazji to proszę o daleko idącą powściągliwość w używaniu pewnych słów i prowokowania do awantury, macie coś do siebie to macie priv.

samochod mam z GB i pewnie wiesz ze sam go nie sprowadzalem tak jak Ty swojego. to pewnie tez wiesz, ze sprowadzenie dobrych felg z JP bedzie mnie kosztowac razem z clem i podatkami 7-10 tysi a tyle nie mam ochoty wydawac.

pisalem, cena 3200... moze cos wiecej, ale nieduzo..