Na gazie dyskoteka na benzynie ok

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam mam taki problem omega caravan 1.8a wiec na gazie autko mi nie wchodzi na obroty i na kablach wn dyskoteka przełączając na benzynkę na kablach cisza i autko porządnie jedzie jaka może być przyczyna że na gazie tak sieje na kablach.świece championki około 3 tys a kable z jan mora też około3 tys czy to możliwe że już padły kable albo świece najdziwniejsze jest to że na benzynce ok tylko na gazie robią się cyrki pod maską a omesia nie chce jechać .prosze o pomoc bo już nie wiem co mam robić DZieki

Witam

jak masz dyskoteke pod maska to wymien kable i bedzie po klopocie a dlatego tak sie tobie dzieje bo gaz jest bardziej czuly od benzyny i wszelkie przebicia najszybciej odczujesz na gazie

pozdr

Stary Janmor to jedyo wielki badziewie tak to można nazwać!
U Ciebie wytrzymały 3 tys, nieżle u mnie 2 tys (poprzedni właściciel chciał zaoszczędzić).Kup porządne gm kable, zapłać i sie nie martw.

a może polecisz jakieś kable w rozsądnej cenie bo mam okazje kupić pojedyncze kable jakieś zachodnie w cenie 10zł za sztukę o średnicy 8 gość w sklepie mnie zapewnia że są ok do gazu i wszyscy taksówkarze kupują czy to jest dobry pomysł bo wiem że orginalne kable troszkę kosztują

najlepiej kup porzadny komplet a unikniesz takich niespodzianek dobre sa sentech i stosunkowo nie drogie w moich stronach to ok 70-80 pln ja na nich jezdze i nie narzekam rowniesz championy sa godne polecenia