Fajne tłumiki!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zobaczcie, to oferta handlowa El-tec dla posiadaczy Polonezów --->tutaj<---

Rzeczywiscie ceny sa korzystne. A El-Tec robi pozadne tlumiki.

No podoba mi sie Racing i DTM

jak dla mnie - puszka jest jakaś chuda ?! ja w swoim poldku mam tłumik końcowy Ultera z okrągłą końcówką 100 mm full połysk za 129 zł i ładnie mruczy...

Cytat:
2004-03-15 12:35:20, Gradku pisze:
jak dla mnie - puszka jest jakaś chuda ?! ja w swoim poldku mam tłumik końcowy Ultera z okrągłą końcówką 100 mm full połysk za 129 zł i ładnie mruczy...

129 zl ?? za caly tlumik koncowy Skad tak tanio ??

tłumik używany dwa sezony - odkupiłem go od kolegi za 80 zł, a końcówka była pognieciona - więc ją odciąłem diaxem, dokupiłem za 49 zł końcówkę 100 mm z polerowanego metalu i ją dospawałem - wygląda ładnie i fajnie mruczy...

Cytat:
2004-03-15 14:31:39, Gradku pisze:
tłumik używany dwa sezony - odkupiłem go od kolegi za 80 zł, a końcówka była pognieciona - więc ją odciąłem diaxem, dokupiłem za 49 zł końcówkę 100 mm z polerowanego metalu i ją dospawałem - wygląda ładnie i fajnie mruczy...

No bo nowy kosztuje "troche" wiecej. Sam mam serie tylko z koncowka ultera.

powiedzcie gdzie na opolszczyznie albo w necie mozna zlaesc dobre koncowki ale zeby byly jeszcze tanie to byl bym happy

a ja mam końcowy tłumik michaela specjalnie robiony do polonez caro 1600, wcale nie taki drogi popytaj w sklepach z częściami, oni mają tam katalogi michaela i są też do fso1500/125p/polonez (chciałem taki kupić kiedyś kosztował 80zł)

Cytat:
2004-03-16 11:55:51, Kmieciu pisze:
powiedzcie gdzie na opolszczyznie albo w necie mozna zlaesc dobre koncowki ale zeby byly jeszcze tanie to byl bym happy

Sama koncowka? To prawie w kazdym serwisie wydechow maja pelno tego. Do wyboru do koloru tak samo z cenami.

ja kupowałem za 25 zeta ale tu w Gdyni

ha no to kupilem i to warczaca za 28 zl