Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() alan03 TOYOTA DRIVER Yaris Luna Tarnowskie Góry | 2004-03-14 14:50:06 ostatnio w TV pojawiają się częste reklamy operatora telefonii komurkowej o nazwie "Heyah".
Jest to podobno jakiś nowy operator sieci połączony z "Erą" (ma taki sam zasięg jak Era ale ma osobne numer, zaczyna się na 888 ). Niestety nie widziałem tego jeszcze w żadnym kiosku... a oferta wydaje się ciekawa... Na każdą sieć połączenie brutto za 98 gr a sms za 28 gr... Co najważniejsze to jest sekundowe naliczanie... ale to wszystko są informacje które wyczytałem na stronce: Heyah (jest tam więcej informacji...) Ale wiecie jak to wygląda w praktyce?? Bo można wiele pisać ale nie wiem jak to się sprawuje... chyba jednak poświęcę 20 zł i kupię tego startera (o ile go znajdę) i sprawdzę to... Co o tym myślicie?? |
![]() janooop Warszawa | 2004-03-15 10:16:16 Narazie poczekać bo teraz jest to nowość i wszystcy się rzucą aniedługo cena padnie ![]() |
![]() toyo toyota avensis Łódź | 2004-03-15 18:15:53 w sobote w łodzi na piotrkowskiej karty tego operatora za darmo rozdawali ot taka promocja |
![]() janooop Warszawa | 2004-03-15 22:28:35 aby dokupować karty to tak jak simplus czy taktak czy pop ![]() |
![]() alan03 TOYOTA DRIVER Yaris Luna Tarnowskie Góry | 2004-03-16 00:00:37 Toyo no to super...
ja zauważyłem na allegro że sprzedają takie startery po 15,99 + koszt przesyłki (4,5 zł) podobno w starterze jest 19 lub 15 zł do wygadania więc nie jest tragicznie... W Heyah wybierasz samemu numer... na Allegro numer 888 777 777 jest już za 520 zł ![]() |
![]() Darus TOYOTA DRIVER Lexus IS300 Wrocław | 2004-03-16 08:59:16 I tak najbardziej podoba mi sie kampania reklamowa innych sieci...
IDEA.. "...o co chodzi z tymi rekami..." Plus... "...mowisz do reki..." nawet TP SA "... mial pokazywac kto dzowni... " hehe ![]() |
![]() miodek997 TOYOTA DRIVER Toyota Yaris 1,3 Luna Warszawa | 2004-03-16 09:48:28
![]() |
![]() alan03 TOYOTA DRIVER Yaris Luna Tarnowskie Góry | 2004-03-16 21:18:57 ja jako młody i głupi ![]() ![]() ![]() Jedynie denerwuje mnie poczta głosowa bo jest automatycznie włączona (teraz kilku znajomych się na mnie wkurza ![]() Ale ogólnie jest ok. Kupiłem to na próbę i nie wiem czy doładuję jeszcze konto, ale propozycja Heyah jest ciekawa, do tej pory korzystałem z Popa. Z Heyah trochę już podzwoniłem, za 41 sek rozmowy zapłaciłem 69 gr a za 15 sek - 25 gr. Więc jest spoko (w Popie za minutę do innej sieci w szczycie zapłaciłbym 1.70 gr) Oczysicie w Popach i tych innych można ustawiać sobie rózne taryfy, ale dla mnie najlepsze były by 2 telefony... jeden Pop i drugi Heyah ![]() Jeśli ceny nie wzrosną a znajomi przejdą na Heyah to będzie bardzo ciekawie... ps: ten numer o którym mówiłem (888 777 777) jest tu na aukcji:super numer może ktoś się skusi ![]() ![]() |
![]() szuto Carina E SZCZECIN | 2004-03-16 21:57:57 jest jednak maly haczyk w tej sieci, o ktorym nikt nie mowi i w sumie malo osob o tym wie...
Mianowicie chodzi o to ze co miesiac tak czy siak osoba bedaca w heyah musi kupic karte zasilajaca (minimum za 20 zl), gdyz w przeciwnym razie traci mozliwosc wykonywania i odbierania rozmow... a po jakims tam (krutkim) okresie takze traci sie numer... Takze niby nie ma abonamentu ale itak zasilac kato co miesiac trzeba i to minimum za 20 zl... Ale kalkulujac to itak oferta heyah jest w miare kozystna, a szczegolnie wewnatrz sieci... |
![]() Pigletto TOYOTA DRIVER V50 Orzesze | 2004-03-16 22:22:28
Miałem popa, mam simplus i troche też obcowałem z tak-takiem i wszędzie na dzień dobry była włączona poczta głosowa... Najgorzej było w popie gdzie do jej wyłączenia potrzebny był telefon do biura obsługi i rozmowa z panią, która zapewniała, że najpóźniej po 48 godzinach to dezaktywują. Ciekawe mają pojęcie godziny - po dwóch tygodniach poczta ciągle była. Na dwóch innych komórkach z popem było to samo. O innych przebojach z Ideą nie wspomnę ![]()
No to ja już dziękuję za Heyah... Z simplusa zresztą niedawno dostałem sms'a że szykują jakieś obniżki czy coś tam... ciekawe co z tego wyniknie. A reklamy w TV faktycznie są ciekawe ![]() |
![]() alan03 TOYOTA DRIVER Yaris Luna Tarnowskie Góry | 2004-03-16 22:40:33 co do Simplusa to rzeczywiście wkroczył do akcji... podobno zliża się sekundowe nalicznie ![]() Już wyłączyłem pocztę głosową... zrobiłem to przez ich stronkę... całkiem ciekawe funkcje tam są... ale oczywiście nikogo nie namawiam do tego ![]() |
![]() Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-03-17 09:46:39
Słaby ten numer, ja bym chciał 888 666 666 ![]() ![]() ![]() |
![]() thaniel Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2004-03-17 12:00:04 A ja bym za h.yah nie kupil se heyah ![]() pozdr |
![]() TURBO TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Warszawa | 2004-03-17 12:08:19 Tego czy warto to nie wiem ale reklama jest kusząca.
Ja mam POPa i niestety sekundowego naliczania jeszcze nie ma,a szkoda |
![]() madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-03-18 19:02:59 Witam.
Ogólnie nie lubię telefonów na kartę. Zraziłam sie Tak Tak-iem, powiedzcie sami: mam na koncie 38 zł ale nie mogę kasy spożytkowac bo upłynęła warzność konta więc znowu muszę wykupić kartę i doładowac konto. I tak w kółko... A jeśli nie wysyłam duzo sms-ów lub niewiele rozmawiam to nikogo to nie obchodzi. Kupuj i kropka! Przeważnie kupuję kartę za 49 zł na 4 miesiące. Ogólnie nie jestem zadowolona, nie wiem jak u innych operatorów ale Era z tym przesadza. Jeśli ktos natomiast ma stały dochód to może sobie pozwolić na telefon na abonament. Jak nie wiem ile przegadałam to wybieram numer Statusu Konta i wiem wszystko ![]() Głosy są za i przeciw ale ja zdecydowanie wolę tel. na abonament. |
![]() Roland_G toyota corolla Gorlice | 2004-03-18 19:43:58 ja w tej chwili mam w plusie na abonament ale właśnie mi się kończy i chyba następnym krokiem będzie heyah narazie opłaca się najbardziej ze wszystkich na kartę a i jest lepsza od wielu na abonament |