Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() _Gepard_ LOB WETERAN Ognisty Rydwan Zeusa Centrum krainy uśmiechu | 2004-03-14 22:55:08 |
![]() Maciey BMW 730i Słupsk | 2004-03-17 00:21:50 hehe zrobili awarie ![]() ![]() ![]() a propo ja tez mam automata ale nie mam takiej funkcji chociaz automacik tez jest 3 biegowy HEH. Ale za to mam po prostu 2-jke ciągnie do 120 i dalej nie przełącza - więc chyba na to samo wychodzi ![]() |
![]() robert_kraków vectra b KRAKÓW | 2004-03-19 09:16:53 to jest kontrolka od awarii skrzyni. tak jak wszystkie inne kontrolki po włączeniu zapłonu świecą się przez kilka sekund a później gasną - obowdy są sprawdzane i jeśli są sprawne to kontrolka zgaśnie. jeśli masz uszkodzenie skrzyni to kontrolka ta zacznie mrugać i wtedy skrzynia przełączy się w tryb awaryjny. dodatkowo kontrolka ta wyświetla włączenie sportowego trybu skrzyni.
a tryb zimowy jest załączany i sygnalizowany nie na tablicy wskaźników lecz na panelu obudowy skrzyni biegów - dokładnie jest podświetlany klawisz z wizerunkiem śnieżki - kiedy jest załącznony tryb zimowy klawisz świeci się jaśniej. i po przekroczeniu odpowiedniej prędkości tryb ten samoczynnie się wyłączy [ wiadomość edytowana przez: robert_kraków dnia 2004-03-19 09:21:49 ] |
![]() Carolo Opel Omega B Carawan Działdowo | 2004-03-21 20:36:14 poza tym poszukaj w poprzednich postach. Ja też kiedyś z ciekawości przeglądałem je pod kątem automata i pamiętam, że coś o tym było.
Pozdro |