MotoNews.pl

Fiat 128 3p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Prawdopodobnie , znalazłem opuszczonego fiata 128 3p , blacha nie jest w złym stanie , ale jestr strasznie brudna , no chyba ze po umyciu wyjdzie rdzawa i ogólnie fura jest bardzo zaniedbany . Samochód zlokalizowany jestw Gliwicch w bramie przy ul. Katarzyny 7a (boczna od Jagielońskiej ) , jesli kotoś bedzie zainteresowany neich zostawi namiary pod tym postem , a ja skontaktuje się jakos z właścicielem , lub jezeli ktos mieszka w gliwicach , niech sie zorientuje o szczegóły , czy jest na sprzedaz itp.
Ja w Gliwicahc będę prawdopodobnie dopiero za tydzien .
Pozdrawiam

Cytat:
2004-03-15 08:15:48, ciupu pisze:
Prawdopodobnie , znalazłem opuszczonego fiata 128 3p , blacha nie jest w złym stanie , ale jestr strasznie brudna , no chyba ze po umyciu wyjdzie rdzawa i ogólnie fura jest bardzo zaniedbany . Samochód zlokalizowany jestw Gliwicch w bramie przy ul. Katarzyny 7a (boczna od Jagielońskiej ) , jesli kotoś bedzie zainteresowany neich zostawi namiary pod tym postem , a ja skontaktuje się jakos z właścicielem , lub jezeli ktos mieszka w gliwicach , niech sie zorientuje o szczegóły , czy jest na sprzedaz itp.
Ja w Gliwicahc będę prawdopodobnie dopiero za tydzien .
Pozdrawiam

O !
Ja mieszkam w Gliwicach i chętnie się przejdę zobaczyć to autko. Szczerze mówiać marzy mi się takie autko ale nie wiem czy nawet po sprzedaniu mojego bolida starczyło by mi na remont...

Jak mozesz to zasiegnij po jakies informacje.
Czy do sprzedania i za ile?
Zainteresowal bym sie tym!

Satiz ty mnie chcesz zajechać

Sie Krzemowy nie zalamuj....ja tylko pytam o namiary, a samochod ma byc dla kolegi, tylko on nie ma dostapu do sieci!

Mi wystraczy jedno utrapienie, wiecej na chwile obena mi nie potrzeba.
Ogladalem dziada w sobote cale szczescie,ze nie mialem gumowki pod reka, bo nie bylobyz czym robic we wakacje,,,chyab,ze skadac puzzle z tego co zostalo!!!

No masz szczęście

"O !
Ja mieszkam w Gliwicach i chętnie się przejdę zobaczyć to autko. Szczerze mówiać marzy mi się takie autko ale nie wiem czy nawet po sprzedaniu mojego bolida starczyło by mi na remont... "

Dooh'u jesli masz aparat cyfrowy pstryknij kilka fotek , i napisz czy jest na sprzedaz itp. Pozdrawiam