20.03.04 - streetracing w Legnicy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Godzina 17.00 zbiorka pod Mercusem lub Nomi/Eko (teraz cos tam remontuja nie wiadomo czy nie zamkna ktorego parkingu) i najpozniej 17:20 jedziemy na miejscowke. Wszystko juz jest zalatwione, droga jest na totalnym zadupiu 3minuty drogi od lotniska, z policja nie powinno byc problemow. ZAPRASZAMY !

Mienia nie budiet. Spawam Chomiki przed zlotem FEFK.

Ja tam przyjade moze bedzie fajne widowisko

Witam

A gdzie to się będzie odbywało? Ja co prawda jestem tu pierwszy raz ale chętnie bym pooglądał lub nawet dla przyjemności pokillował

Pozdrawiam

nio ja chetnie tez sie pojawie o ile wyrobie sie na czas z pracami remontowo wykonczeniowymi - a tak wogole to przydalyby sie jakies pacholeczki - smoczek - zrobimy jakiegos kreciolka ?

Cytat:
2004-03-15 23:26:56, SMOCZEK pisze:
Ja tam przyjade moze bedzie fajne widowisko

bac na parkingu kolo mercusa o 17. tam czkeamy z 20 minut ijedziemy na miejsce

Cytat:
bac na parkingu kolo mercusa o 17. tam czkeamy z 20 minut ijedziemy na miejsce

albo mi sie zdaje albo ktos juz to powiedzial w tym watku........ ......wiem - no przeca Garsut to powiedzial.....

czep sie tranfaja lini numer 0

Grzechu , weź pachoły, cos sie z nich ułoży

No pachołki to puki co u mnie sa

A Steineken niech nie fika

Imel dobrze mowisz !!!!

Dac mu vodki

a tak powaznie, to wyjdzie cos z tym jutrzejszym sprintem czy scigac sie beda tylko 4 auta na i do domu

Niczego nie można wykluczyć...

a jesli chodzi o picie - chlopaki - zadowoli Was cos takiego ? znalazlem dzisiaj na necie :

Dobre, znakomite wrecz

I po spocie, ale b.fajnie było, szkoda że mój Leon został zkillowany
Garsut jak będziesz miał zdjątka to daj znać, chętnie obejrze.

Pozdro

BTW: Kiedy następny street?

Też bym z chęcią fotki zobaczył.

Teraz wiemy czym ASV sie porusza - Leonik, musze przyznac bardzo ladny, bardzo mi sie podobi , wyglada naprawde kozacko

ASV - jaki tam masz silniczek?

a co do spotu to ciekawie bylo, ciekawie, oby wiecej takich sie dzialo, next time moze jak juz bedzie cieplej jakiegos grila sie zrobi czy cos

Garsut - pozalatwiaj wszelkie fotki jakie bedziesz mial zeby gdzies wrzucic i zapodac linki na foruma - zdaje sie ze bedzie ich troche

Ozdrawiam

jak hustla zapoda fotki do neta to dam linka... fajnie było.... leonik super... no i nie codzień wygrywa sie z 3 litrowym wanem
saxo też bym wciął, ale mi sie nie chciało akurat
Do nastepnego razu! czekam na info!

Saxo bys wciagnal gdyby Ci sie sprzeglo nie slizgalo