| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2004-03-15 22:19:32 Witam!
Kolega Rico poprosił mnie żebym umieścił filmik i wam udostępnił. Film kóry on sam zrobił i chciał sie podzielić ze swoim klubem. niestety klub go usunał ze swoich szeregów... może dlatego że miał CZELNOŚĆ zwracać uwage wspaniałego, najlepszego, najukochańszego, najczystszego, najmądrzejszego i najbardziej zapracowanego i działającego dla klubu ... ZOLTIEGO. Niesty ponieważ Rico został przez Zoltara usunięty z motonews.pl ja udostepniam filmik. Jest super, szkoda że sam super hiper Zolti nie robi tak wiele dla klubu jak ludzie których usuwa... Link do filmu Swoją drogą aż przykro patrzeć jak dzialnośc władz klubu ogranicza się do rozwalania go... dłguo byłem adminem.. ale nie zdarzyło mi sie czynnego klubowicza zablokować... BRAVO Zoltar.. tylko czy to pokazuje twoją wielkość czy twoją skrajną głupote i nieodpowiedzialność? czyżbyś nie mógł odpowiadać na argimenty Rico? czy po prostu usunięcie go wydało ci się najwygodniejsze i najłatwiejsze? - nie wiem nie wnika nie moja sprawa nie mój już klub.... chcoiaż łza mi się w oku kręci jak tacy jak Zolti psują to co kiedyś zbudowałem... zero już pomysłów, zero pasji... tylko dyskusje i kłotnie i pomysły z regulaminami... ech Zoltar odejdź - wstydu oszczędź... |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2004-03-15 22:36:05 wiesz honor twoj jest jak szmata w latrynie miejskiej...
hmm tyle razy mowiles mu ze odiwedziesz go pod szkola? zastraszanie? - czy moze {Pan Zoltar mocny tylko w gebie. a co do mnei hmm ja nie posunalem sie tak daleko jak ty, a pewnego posta ktory mi napislaes obrazajac mnie i moja dziewczyne nie wybacze ci i bede tu powracal jak koszmar. ale o honorze nie bede rozmaiwal z kims dla ktorego nie ma takiej rzeczy. Zolti jestes Zaje-bisty .... |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2004-03-15 22:40:45 Fajny filmik, momentami wręcz profesjonalna robota... muzyczka bardzo mi leży, trochę ten pijany zielony Espero bez celu jeździ w tą i z powrotem No i są dwa kawałki z mojego filmiku, auto jeszcze całe.. i wskazóweczka ładnie do góry idzie.. |
DrA eS ... | 2004-03-15 22:44:36 Wracaj Lasomber... wracaj... bez Ciebie nie bedzie wesolo Tak jak nudno byloby bez Leppera, Giertycha, Drozdy i calej bandy pozostalych "wesolkow"... |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2004-03-15 22:45:52 hehehe... Obraź mnie jeszcze raz, a też Ci załatwie wakacje... A dzieciaka może i odwiedze... Wiesz mam teraz bardzo dużo na głowie... :/ Eot... |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2004-03-15 22:51:11 << cyba sobie kpisz chłopcze... mówiłem już? wstudu oszczędź... jesteś żałosny.. szkoda że nikt w klubie nie pozostał kto ma wystarczająco dużo odwagi by ci dać kopa w dupe i cie wysadzić z tego stołka na który siedzisz... ty i twoich dwóch poplecznikow... Dramar i Tomeczek - wielki Zoltar prosze państwa.. swojąd rogą dobra to nazwa dla cyrku.. "Cyrk Zoltara" ... dobre dobre może udałby sie to sprzedać pod wzgledem marketingowym ? narazie Zolti -> nadal jesteś zaje-bisty |
DrA eS ... | 2004-03-15 23:03:19 Lasomber ja nie dyskutuje z miernotami umyslowymi o mentalnosci prosiaka... wiec mnie nie prowokuj bo stracisz czas.
Podejde do Ciebie zdrowo... bo smiech to zdrowie |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2004-03-16 00:20:17
FANTASTYCZNIE TO UJĄŁEŚ!!! a swoją drogą....jak ktoś ma tyle kurwicy w sobie to daaaaawno powinien "zejść" na jakiegoś zawalca mięśnia sercowego czy inny atak wątroby z powodu zalania żółcią PO CO pytam dręczyć siebie i innych ??!! Dajta se po szlagu ale PRYWATNIE , w zaciszu domowej bramy!! |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2004-03-16 08:04:39 Zolti oszczędz nam wypowiedzi debila wytnij leszcza bo tylko zament wprowadza i obrzydzenie wzbudza.
Co do filmiku no umiejetności montera są niezle niestety jakość i fabuła siadła.. ale ogolnie fajny. |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2004-03-16 10:14:21 HEHE I ZAUWAŻYŁEM TAK SEKUNDOWE UJĘCIE Z NASZEGO FILMIKU ZE STEGIEN, MÓJ BOLID JEST NA FILMIE :d HURRRRA |
plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2004-03-16 11:28:52 No i tym razem zgadzam się z DeeJayem, bo trudno mieć inne zdanie!
A co do Zoltarka czasem niepotrzebnie się wkurwia i w tym widzę niestety duże podobieństwo do Michała Po co wy się tak wszyscy na wzajem wyzywacie, obrażacie (to dotyczy innych wątków też) |
piotr-ek | 2004-03-16 11:40:30 Uświadomcie mnie - co takiego i gdzie zrobił RICO? |
plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2004-03-16 12:30:32 Rico co przeskrobał? a takie tam, napewno ktoś da Ci linka A co do odstosunkowania się od Potr_ka (dotyczy innego topiku co prawda ale tu Cię złapałem) to komentarz mój był taki z czystej sympatii |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2004-03-16 12:35:48
RICO był małym niegrzecznym klapsikiem |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2004-03-16 13:03:17 zolti - ja proponuje wakacje dla Leppera |