Skasowany yarisek:(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wlasnei ktos skasowal yarisa na pulawskiej rog madalinskiego ehhh

Oby nikt ze znajomych klubowiczów

Co mogę napisac... dobrze, że to nie znowu Ja w sumie nie mam czym się chwalić, ale ostatnio mam "szczeście" do stłuczek nie koniecznie z mojej winy tym czasem głowa do góri i 3maj się!!!

ja tez nie... cale szczescie

Ja na szczęście też nie

no to ja też nie

Widziałem go też. Nie było podkładek klubowych to nie stawałem. Szkoda autka

to nie znaczy że to ktoś nie z klubu

może nie mieć podkładek

ja nie mam bo czasu brak na umówienie się na podkładeczki

Krasnoludek zgadza sie ale przecież nie bede stawał do każdego Yaryska i pytał czy z klubu. Z resztą jak byłem tam to już policja wszystko spisywała i mierzyła ślady. Jak by miał podkładki to na 100% bym stanął.

Cytat:
2004-03-17 08:51:47, Iceman pisze:
Jak by miał podkładki to na 100% bym stanął.

Bo ostry moderator czuwa

Ja też bym stanoł tak z zasady bo tak wedłuyg mnie wypada

Ja też pomykam po mieście cały (qrna muszę nabyć ramki...)

Jak nikt... to może to JA? ..... nie , też nie ja. jakie szczęście. Ale ASO znów zarobi a nastąpi płacz i zgrzytanie zębów w ... firmie ubezpieczeniowej Znam ten ból z maja 2003 r.

Szkoda samochodu. Mam nadzieje, ze nikomu nic sie nie stalo.

Ale ja chcialem wrocic na chwilke do tragicznego wypadku Focusa. KrzysioVW napisal tam, ze poduszki sie nie otworzyly i ze to grat tluczony musial byc, to samo napisali w artykule w ŻW. A ja chcialem sie pomondralic i zwrocic uwage, ze poduszki czolowe otwieraja sie tylko przy uderzeniu w przod samochodu, co zreszta mialem nieprzyjemnosc sam sprawdzic, kiedy jadac ul. Swietokrzyska dostalem w prawy bok od ropedzonego Golfa, wyjezdzajacego na czerwonym swietle z Traktu Krolewskiego. Na szczescie moja Elantra, tylko zwezyla sie o pol metra i odbylo sie bez obrazen ciala, a poduszka (zgodnie z zalozeniem) nie odpalila.
Mam nadzieje, ze moderator nie obrazi sie za ten [OT], po ktorym moze wiedza niektorych forumowiczow sie poglebi.

Pozdrawiam.

Cytat:
2004-03-22 10:30:23, Hicks pisze:
Ja też pomykam po mieście cały (qrna muszę nabyć ramki...)

no tak bo tak to chlopaki popaki ci pomoga.

ZIP dziwnie sie wypowiedzial, moze tio ON