MotoNews.pl
11 Pasek przeciwsłoneczny na szybę (42344/5)

Pasek przeciwsłoneczny na szybę

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pomóżcie!!!
Chciałby nakleić sobie pasek przeciwsłoneczny na przednią szybę, ale W KOLORZE NADWOZIA. Objeździłem i obdzwoniłem kilka miejsc i nic. Nie wiem gdzie to moge zrobić tzn. dobrać kolor i nalepić .
P.S. Interesuje mnie tylko adres w Warszawie.
Z GÓRY DZIĘKUJĘ

To jest juz nas dwoch .
Tez szukam takowego paska...

Moze w Norauto

są takie paski i w norauto i w kazdym hipermarkecie w dziale samochodowym z pierdółkami (odświerzacze, odblaski, podnośniki)... napewno w Auchan Modlinska i Geant Grochowska...

najwiekszy wybor jednak w Norauto

Cytat:
2004-03-16 20:07:35, road_runner pisze:
Moze w Norauto

Nie....Tam są tylko paski z takimi napisami jak:SPARCO, TUNING i inne tego typu

Cytat:
2004-03-16 20:11:17, CAmaRO pisze:
Cytat:
2004-03-16 20:07:35, road_runner pisze:
Moze w Norauto

Nie....Tam są tylko paski z takimi napisami jak:SPARCO, TUNING i inne tego typu

Ja widzialem bez glupawych napisow

Ale powtarzam, że chciałbym dobrać "KOLOR" pod nadwozie, a do tej pory w sklepach tuningowych i motoryzacyjnych to były tylko tzw. "kolory mniej więcej"

W gdańsku takie rzeczy są w Sikkensie (hurtownia farb i osprzetu do malowania)

Najlepsze są i tak te popularne w latach 70-80 granatowe z napisem MICHELIN .
To było coś .

Z napisem "Polski Fiat 125p" też był pełen wypas i była też wersja z napisem "Polski Fiat 126p"

Były Trojan pamiętam .
Ale dziś nie naklejona o rarytas .

Rarytasem to dopiero są szyby do 125p z fabrycznym zielonym przyciemnieniem przy górnej krawędzi, nie naklejane, ale w folii łączącej warstwy. Jak ktoś będzie miał taką szybę do sprzedania to jestem zainteresowany .

To były takie fabrycznie przyciemniane na górze????

Byly, byly. Ja mialem taka szybe...to byl wypas....niesamowita Ale szlag ja trafil, przy transporcie (nawiasem mowiac w Syrenie Bosto) pekla na pol

[ wiadomość edytowana przez: MacioBA dnia 2004-03-17 17:45:27 ]

Cytat:
2004-03-17 17:36:13, AdrianK pisze:
Rarytasem to dopiero są szyby do 125p z fabrycznym zielonym przyciemnieniem przy górnej krawędzi, nie naklejane, ale w folii łączącej warstwy. Jak ktoś będzie miał taką szybę do sprzedania to jestem zainteresowany .

Takie szyby (prawie identyczne) można wciąż kupić nówki np. w sieci Jaan koszt taki jak za zwykła +10zł

Proponuję odwiedzenie jakiejś firmy co reklamy klei, dobiora kolor, przytna i przykleją i koszt będzie niewielki bo za cm@ foli liczą.

Podjedz do jakiejs firmy, ktora robi naklejki na zamowienie, np na Sniadeckich.

Żaden problem.Ja do białego nadwozia nakleiłem czarny pas-i wygląda to świetnie.Zresztą czarny kolor jest uniwersalny i pasuje do wszystkiego.Ale trzeba uważać na marudnego psa-drogówka.Mi przyczepił się że wycieraczki zachodzą na pas i przez to ogranicza on widoczność.Kupiłem na giełdzie Żerań na stoisku z naklejkami.Koszt 25 pln za rolkę pasu (16 cm i tak po 10 cm zapasu z każdej strony na szerokość-więc można okleić wóz szerszy od poloneza.

Ja kupiłem taki pas w norauto rok temu (zielony rozjaśniający się ku dołowi ) za 12 zeta, teraz chcę zmienić na czarny bo ten zielony jest bardziej zielony niż kolor auta, a czarny będzie fajnie wyglądał z owiekwami w bocznych szybach ( jak mi ich ktoś nie zapier... jak ostatnio)

Szyba do DF z paskiem zielonym lub niebieskim do wyboru kosztuje w Jaan 135 PLN . Pasuje do łady...