Zapisy do klubu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kondrad, to kiedy w końcu jakiś nabór będzie?

Cytat:
2004-03-18 20:09:27, dommel pisze:

cały czas jest

Cytat:
2004-03-18 20:24:15, Konrad_P pisze:
Cytat:
2004-03-18 20:09:27, dommel pisze:

cały czas jest

No to świetnie bo znam takich dwóch co w kolejce od miesiąca stoją Gdzie i kiedy?

dwóch ? ja wiem o jednym który się tak nie może doczekać że forum zaśmieca

To ja tu chcę przyszłych klubowiczów wystymulować , a ty mi piszesz że forum zaśmiecam

deklaracje członkowskie czekają.

Witam,a co do tej drugiej osoby co chce sie zapisac,to o mnie chodzi.Tak samo chce zadac pytanko kiedy ,gdzie,za ile mozna zostac klubowiczem RallyKrakow??pozdrawiam.

Cytat:
2004-03-18 22:01:57, Daniel81 pisze:
Witam,a co do tej drugiej osoby co chce sie zapisac,to o mnie chodzi.Tak samo chce zadac pytanko kiedy ,gdzie,za ile mozna zostac klubowiczem RallyKrakow??pozdrawiam.

wpisowe 20zł + składka 5zł/miesiąc, możemy zrobić spotkanie, wypełnicie deklaracje członkowską i gotowe, możemy się umówić w niedzielę na zajezdni np. o 12 (klub na razie nie ma swojego "prawdziwej" siedziby więc na razie tak to wygląda)

osoby zainteresowane wstąpieniem do klubu zapraszam jutro (niedziela) o 13 na zajezdni z gotówką

Cytat:
2004-03-20 16:38:30, Konrad_P pisze:
osoby zainteresowane wstąpieniem do klubu zapraszam jutro (niedziela) o 13 na zajezdni z gotówką

A bedziecie tam jakiś czas mam nadzieje??? Bo ja o 13.30 powinienem skończyć zajęcia na Mechanicznym to od razu podskoczę się zapisać

no to witamy nowych klubowiczów! (dommel, filemon, daniel, widynek), oby składki były zawsze z Wami

miło mi powitać nowych członków w klubie, coś czuję że 1 klasa na niedzielnym kjsie będzie należała do klubowiczów rallykrakow.

P.S.

prezez hmm a czy przypadkiem ja tam nie zalegam ze składkami za marzec??

miło mi powitać wszystkich już "oficjalnie". żałuję tylko, że jeszcze przez jakiś czas nie będę czynnie uczestniczył w imprezach

Witam mowych Klubowiczów a jak powiedział Gadzio klasa maluchów będzie nieźle obstawiona przez nasz klub

Dzięki za ciepłe powitanie

Klasa pierwsza nasza!

Ja tez chce!!

Chciałbym zostac członkiem Klubu Rajdowego RallyKraków(zapoznałem sie ze statutem) i mam takie pytanie co do tego zdania
---"...deklarację członkowską i przedstawi opinię min. 2 członków Stowarzyszenia."---

A mianowicie skąd ja mam wziąsc opinie 2 członków skoro ja was nie znam??

Jeszcze jedno pytanie...niestety mam nie zaduzo lat i pytam czy to nie jest zadna przeszkoda?

ale sie rozpisałem

Cytat:
2004-04-02 09:47:11, Wrobel pisze:
Ja tez chce!!

Chciałbym zostac członkiem Klubu Rajdowego RallyKraków(zapoznałem sie ze statutem) i mam takie pytanie co do tego zdania
---"...deklarację członkowską i przedstawi opinię min. 2 członków Stowarzyszenia."---

A mianowicie skąd ja mam wziąsc opinie 2 członków skoro ja was nie znam??

Jeszcze jedno pytanie...niestety mam nie zaduzo lat i pytam czy to nie jest zadna przeszkoda?

ale sie rozpisałem

no to musisz nas poznać i pokazać się z dobrej strony . Członkiem Klubu mogą zostać tylko osoby pełnoletnie, jesli osoba niepełnoletnia jest wśród nas i jest ok, może zostać członkiem klubu ale nieformalnie lub sympatykiem.

Dzieki za odp.

mi bardziej chodzi o jakis ruch w kierunku rajdów... chciałbym spotykac sie z ludzmi którzy maja pojecie o rajdach i zdobywac od nich wiedze

Cytat:
2004-04-02 11:14:16, Wrobel pisze:
mi bardziej chodzi o jakis ruch w kierunku rajdów... chciałbym spotykac sie z ludzmi którzy maja pojecie o rajdach i zdobywac od nich wiedze

z tym raczej nie będzie problemu

i o to mi chodzi

[ wiadomość edytowana przez: Wrobel dnia 2004-04-02 13:25:37 ]