Przegapiłam

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przegapilam datę ważności miękkiego dowodu rejestracyjnego. Czy coś mi za to grozi ? Czy mogę jechac Yarkiem do urzędu ?

Jeżeli pytasz o to czy Ci wolno, to nie, miękki dowód jest ważny przez 30 dni i na dobrą sprawę gdyby Cię patrol zatrzymał w drodze do urzędu to mogłabyś odbierać Yarka z parkingu policyjnego, ale powiem szczerze ja bym zaryzykował...

ja jezdzilem tydzien i nikt cale szczescie mnie nie zatrzymal... uufffff

Ja też muszę uważać ... ale podkładki klubowe to zakładam natychmiast

Zakładaj śmiało, numery Ci się nie zmienią..., przynajmniej na tym samochodzie

Cytat:
2004-03-21 18:50:24, janmor pisze:
Ja też muszę uważać ... ale podkładki klubowe to zakładam natychmiast

Co to sa podkładki klubowe ???

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Cytat:
Co to sa podkładki klubowe ???

Nie wiesz!!! No Tojotko więc pozwól, ze Cię naprowadzę na pewien post na naszym forum gdzie są zdjęcia naszych podkładek pod tablice rejestracyjne
Znajdź je - jest tam zdjęcie .......

Pozdrawiam...

toyotko a z jakiego powodu masz miękki dowód ???

Cytat:
2004-03-21 20:39:39, bisua pisze:

Bo teraz nawet przy zakupie nowego autka dają miękki. podobno z salonu tez bywają kombinowane . Numer daja docelowy ale dowód na miesiąc miękki dali.

Tak ja też przy odbieraniu autka będe miał z tym szaszor, ale wcześniej wziąłem numer faxu i z salony już mi prześlą do Urzędu potrzebne dokumenty i nie będe czekał miesiąc tylko kilka dni. Jest taka możliwość.
Pozdrawiam Tojotka

Cytat:
2004-03-21 20:49:00, Tojotka pisze:
Cytat:

Bo teraz nawet przy zakupie nowego autka dają miękki. podobno z salonu tez bywają kombinowane . Numer daja docelowy ale dowód na miesiąc miękki dali.

no właśnie jak to jest z tymi dowodami, jak kupowałem Yarisa to pani dała mi od razu dowód docelowy ale musiała najpierw wydrukować miękki, o co tutaj chodzi?

Cytat:
2004-03-21 21:14:42, wwtcka pisze:
Cytat:
2004-03-21 20:49:00, Tojotka pisze:
Cytat:

no właśnie jak to jest z tymi dowodami, jak kupowałem Yarisa to pani dała mi od razu dowód docelowy ale musiała najpierw wydrukować miękki, o co tutaj chodzi?

Chodzi o to, żeby urząd zainkasował więcej kasy.

Posty nie na temat zostaly skasowane.

Szczerze mowiac to wszystko jest to dziwne - bo ja od razu dostalem twardy dowod :S

Cytat:
2004-03-22 00:51:56, El_Chueco pisze:
Szczerze mowiac to wszystko jest to dziwne - bo ja od razu dostalem twardy dowod :S

Moze masz układy w urzędzie, albo mniej pazerny urząd...