Nowy nabytek - felgi.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Feleczki.
Jak się wam podobają??

super, jak je wrzucisz i jeszcze gumki na nizszym profilu..
wtedy zapodaj zdjęcia

Wypolerować na chrom założyć piękne oponki, a to wszystko zamontować w malcu i dopiero sie chwalić Felgi łądnie sie prezentują tlyko chce widzieć je na malcu

Ja też takie chce jak na moje to prysnąć na biało i niski profil oponki. Melodia dosłownie
Pozdro Sobot

ostatnio miałem wziąc takie od gościa z allegro za 200 zł a gamoń gdzieś je sprzedał anulując aukcję bo mu dali za nie o 20 zł więcej a tak pozatym super wyglądają na malcu szczególnie na elegancie mam gdzieś fote takiego niebieskiego cacka

[ wiadomość edytowana przez: Proiss dnia 2004-03-21 22:18:26 ]

A ja chętnie albo kupię jedną taką felgę, albo sprzedam 3 sztuki, bo jakoś tak mam nie do pary

felgi piękne, fajnie ze tez mam takie; w pokoju szkoda ze dwie...
filemon: a nie sprzedał byś dwóch ??

nio felgi nawet zaj...!! Prysnac na bialo i bajka,taki typ mi sie podoba.Ile za nie dales??

Cytat:
2004-03-21 22:38:26, mille pisze:
felgi piękne, fajnie ze tez mam takie; w pokoju szkoda ze dwie...
filemon: a nie sprzedał byś dwóch ??

Jutro postaram się udzielić odpowiedzi na wszelkie pytania, bo to kumpla felgi a on nie ma netu.

Proszę pytania kierowac na priva, ale zaznaczam, ze mam już kilku chętnych, wiec chyba zrobię licytację, heheheheh

tak sie prezentuja na malcu, evilone ma takie. 13x5,5" ET18 z tego co mi wiadomo. a tu "male" zdjecie pogladowe

Witam. Felgi te są jedynie jako drugie zapasowe alusy. Mlebery moje zostają w tym momencie splerowane na chrom i założone. Na te felgi też pójdzie niski profil i też zostaną spolerowane. Dałem 200 zł i to są właśnie te felgi z allegro i ja dałem 20zł więcej ...

To te fele od rekina maja rozstaw 4x98? I pasuja do maluszka bez problemowo ?

Niestety mają rozstaw 4*100. I dlatego są kupione na zapasowe. Będe musiał użyć śrub pływających.

4x100 i piasta ok 57mm wiec wiele nie trzeba roztaczac oraz srubki plywajace i jest bayabongo

wlasnie co dopiero zalozylem alufelgi 13J6 na oponach 175/70, wczesniej mialem ten sam rozmiar opony ale na standardowych felgach 125p czyli chyba 13J4,5 czy tez 13J5 tego nie wiem,

ale po zmianie zauwazylem ze teraz jezdzi sie jak na "taczkach" i auto lepiej reaguje na ruch kierownicy
troszke dziwne sie jezdzi jakos tak sztywniej, boje sie ze mi sie auto rozleci czy to normalne?

[ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2004-04-26 16:55:13 ]

175/70 ? przeciez to taki balon ze sie w glowie nie miesci tym bardziej na 13" ...

balon jak to balon w kancie ale chodzmi mi to to ze po zalozeniu tego balona na szersza obrecz dziwnie sie jezdzi

Nie przejmoj sie ja tez jak zalozylem swoje aluski to poczulem ze auto wylapuje kazda nierownosc. Ale juz sie przyzwyczailem. Tylko ja z seryjnych 135 przezucilem sie na 155 na wszystkich kolach.

Nie widzę żadnych zdjęć mille czy mowa o takich jak masz na tyle?? Rekinki szprychy?

Nie widzę żadnych zdjęć mille czy mowa o takich jak masz na tyle?? Rekinki szprychy?