OT : moj poprzedni samochod na allegro

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzis rano jak to zwykle robie siedzialem na motoallegro i ogladalem samochody . Natrafilem na swoj poprzedni samochod - to jest adres : http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=22932746 . Tyle tylko ze koles wykorzystal zdjecia ktore ja zrobilem na wakcjach - teraz napewno inaczej wyglada. I jeszcze cofnal licznik bo jak ja sprzedawalem mial samochod 207kkm a teraz ma 165kkm . Ja przed sprzedaza ani razu nie cofalem licznika bo moim zdaniem to oszustwo. CO wy o tym sadzicie??

Według mnie przesadził z tym licznikiem 165 km

Wredny chu...

ja jak go mialem to mi sie wydawalo ze za malo jak na tyle lat . Ale teraz to juz kompletnie przegiol pale. Sie potem dziwic jak ktos jezdzi autem co mialo 10 wlascicieli i ma na liczniki 180kkm a rzeczywiscie pewnie ponad 500kkm

Przydałoby się jakoś przestrzec ludzi przed tym oszustem...
A na allegro ma same pozytywy - coraz bardziej mi się wydaje, że te komentarze handlarze wystawiają sobie nawzajem i ze stanem rzeczywistym niewiele to ma wspólnego...
Pozdr. P.

Napisz do ALLEGRO ze jestes poprzednim wlascicielem i zeby usuneli aukcje ze wzgledu na...

Wyslalem do niego maila. Napisal ze zepsul mu sie licznik i ten co kupil mial 165kkm i nie chcialo mu sie go przestawiac.

Cytat:
2004-03-23 08:52:27, mcneo pisze:
Wyslalem do niego maila. Napisal ze zepsul mu sie licznik i ten co kupil mial 165kkm i nie chcialo mu sie go przestawiac.

Proponuje napisać do allegro. Spróbować udowodnić, że to było Twoje auto. Niech zablokują mu konto...

dowod jest widoczny na zdjeciu - jest nawet moja poprzednia rejestracja RLEJ566 - on jest z okolic Lublinato powinen miec cos w stylu LU...... A to zdjecie sam zrobilem jak auto sprzedawalem

mcneo: Kurcze taka fajną vectre 2.0 miales i kupiles espero 1.5?? czy vectra sie juz rozlatywała??

tamta Vectra palila w cholere (16 litrow LPG) w miescie. A stan techniczny wole nie mowic jaki byl i dalej jest. Wszedzie go rdza bierze. Jak jezdzilem to sie balem zeby mi amortyzatory do bagaznika nie wpadly

a to rozumiem