Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() pankuba TOYOTA DRIVER Renault Megane 220 GT Wawa | 2004-03-23 14:05:36 Ciekawe ile mll,
ale generalnie cena wygląda podobnie jak za lakier w sprayu przygotowany w mieszalni na zamówienie, dobrze. |
![]() Qnoor TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Kraków | 2004-03-23 14:07:29 no pięknie ale jak to polerować? |
![]() Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-03-23 16:53:50 Toyo
lusterka od strony odbijającej czy z zewnątrz (obudowę). Jeśli to pierwsze, to na co położysz ten lakier??? Na szkło? |
![]() toyo toyota avensis Łódź | 2004-03-23 17:07:56 obudowa lusterek zew. |
![]() Micaj TOYOTA DRIVER Carina E 1.8 GL LB Starogard Gdański | 2004-03-26 08:16:48 Niczym tego nie malowano.
To tzw. metalizowanie próżniowe polegające na nałożeniu cieńkiej warstwy metalicznej na np. plastik lub szkło. Z plastików tylko tzw. ABS się do tego nadaje (taki w kolorze kremowym plasticzek) i żaden inny. Największy rozmiar z jakim się spotkałem możliwy do metalizacji to 70x70x70 cm. Oczywiście w warunkach na halach produkcyjnych mają większe ale tam to raczej się nie uda załatwić. Fantachrom - no nie wiem. Gadałem z gościem i polecał raczej do wewnątrz autka. Ale pod koniec tego miesiąca mają mieć nową technologię - podobno bardziej trwalszą. Zobaczymy. Jackal - gdzie można kupić ten spray? |
![]() Micaj TOYOTA DRIVER Carina E 1.8 GL LB Starogard Gdański | 2004-03-26 10:10:26
Ze strony producenta - cytat ze specyfikacji towaru: "With this product DUPLI-COLOR offers for the first time a Chrome Spray which is resistant to weathering and to abrasion!" Pod warunkiem, że pod pojęciem warunki pogodowe uwzględniają również deszcz ![]() |