Czy wiecie gdzie najtansze sruby do kol dostaniemy???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witamy....

Pozdrawiamy wszystkich na wstepie...

Mamy pytanie.... czy wie ktos gdzie dostaniemy najtaniej pozadne sruby do kol - chodzi nam o takie pod dystanse 20 mm na strone....

Mamy dystanse nowki sztuki zrobione i leza bo wszedzie za srube wolaja po 8 zeta... zna ktos moze miejsce gdzie mozna kupic taniej??? - w Fiacie tylne kola chowaja sie strasznie wiec 40 mm na osi juz cos da.... a tak to leza....

Dzieki za wszelkie info i pozdrawiamy
PTteam

Wiem gdzie we Wrocku mozna kupic. Np w sklepie z asortymentem samochodowym na ul. Łęczyckiej (chyba pierwszy sklepik po prawej)

Cytat:
2004-03-24 10:33:32, versus pisze:
Wiem gdzie we Wrocku mozna kupic. Np w sklepie z asortymentem samochodowym na ul. Łęczyckiej (chyba pierwszy sklepik po prawej)

Witam...

Ale nie wiesz jak z cenami???

Dzieki i pozdrawiamy
PT team

Od poloneza podejdą tylko niewiem jak z długością pod dystans ale jak patrzyłem to napewno trzeba by było je troche uciąc bo są długie , nie wiem jak w 7ce , sruby z kołnieżem duzym sa po 3 zeta , normalne 2 za szt, a może zapodacie sobie szpilki

Cytat:
2004-03-24 13:09:36, SMOCZEK pisze:
Od poloneza podejdą tylko niewiem jak z długością pod dystans ale jak patrzyłem to napewno trzeba by było je troche uciąc bo są długie , nie wiem jak w 7ce , sruby z kołnieżem duzym sa po 3 zeta , normalne 2 za szt, a może zapodacie sobie szpilki

Spoko.... dystansy to patent przejsciowy.... nastepne beda flansze - wszystko w swoim czasie.... na razie zalozymy dystanse i zobaczymy czy jest sens robic flansze.... mam mozliwosc zrobienia wiec mam duzy wybor....zakladam co mam i sprawdzam jak sie prowadzi itd.... jak cos mi nie pasuje robia mi nowe.... ale nastepne na bank beda flansze.....

A te sruby co mowisz to gdzie tak tanio mozna dostac??? - ciekawe czy kazda seria ma taka sama dlugosc sruby.... czy wszystkie seryjnie sa takie same czy tez nie ???

Pozdrawiam
PT team

[ wiadomość edytowana przez: PTteam dnia 2004-03-24 13:42:56 ]

[ wiadomość edytowana przez: PTteam dnia 2004-03-24 13:43:22 ]

śruby oglądałem w Legnicy w sklepie motoryzacyjnym na Jowisza, gosciu mówi że ma ich z 20 szt ,chciałem je kupic ale jednak zostaje przy seri , jak bede miał dystansy to je kupie,Pozdrawiam

Cytat:
2004-03-24 14:14:21, SMOCZEK pisze:
śruby oglądałem w Legnicy w sklepie motoryzacyjnym na Jowisza, gosciu mówi że ma ich z 20 szt ,chciałem je kupic ale jednak zostaje przy seri , jak bede miał dystansy to je kupie,Pozdrawiam

A powiedz mi czy jakbym zmierzyl dlugosc srub naszych i Ci podal to czy podjechal bys i zobaczyl jak dlugie sruby sa w tym sklepie??? - jezeli by byly dluzsze - podal bym potrzebna dlugosc to czy dalbys znac?? - np. dzisiaj wieczorem bym podal na forum dlugosc naszych i dlugosc potrzebna - dalbys rade powiedzmy na jutro sie dowiedziec jakie tamte sa???

Dzieki i pozdrawiam
PTteam - tomslu

ok, podaj długośc serii śrub 7ki, + 2cm trzeba dodaĆ na dystans , zobacze to jutro, jaką maja długosc od podlota.

Cytat:
Witam...

Dzieki i pozdrawiamy
PT team

No zapomnialem dopisac. Bardzo tanio nie wiem czy 4-5zl az sie zdziwilem czy to nie badziewie (do tej pory nie wiem ale jezdze) wygladaja na ok, srebrne, dlugie

Cytat:
2004-03-24 19:01:34, SMOCZEK pisze:
ok, podaj długośc serii śrub 7ki, + 2cm trzeba dodaĆ na dystans , zobacze to jutro, jaką maja długosc od podlota.

Wielkie dzieki ...ale sie okazalo ze poldek ma takie same jak my....

Dzieki za checi

Cytat:
2004-03-24 21:21:50, versus pisze:
Cytat:
Witam...

Dzieki i pozdrawiamy
PT team

No zapomnialem dopisac. Bardzo tanio nie wiem czy 4-5zl az sie zdziwilem czy to nie badziewie (do tej pory nie wiem ale jezdze) wygladaja na ok, srebrne, dlugie

Dzieki wielkie....

jak byś był zainteresowany...mam 4szt...chyba pół roczne max długie fiatowski gwint...kupowane na Litomskiej...pod 20mm...

moge ci fote podesłać...

Cytat:
2004-03-25 22:22:21, SVERAdesign pisze:
jak byś był zainteresowany...mam 4szt...chyba pół roczne max długie fiatowski gwint...kupowane na Litomskiej...pod 20mm...

moge ci fote podesłać...

Fajnie jakbys mial 8 sztuk.....

A ile bys za 4 sztuki chcial???

Cytat:
2004-03-25 22:22:21, SVERAdesign pisze:

moge ci fote podesłać...

Fajnie jakbys mial 8 sztuk.....

A ile bys za 4 sztuki chcial???

yyyy....7cm dłygości...no ostały mi 4...jak masz do VW...to sie zamienie...
ja dałem 9 zł za szt...
ile dasz??

Cytat:
2004-03-29 19:30:36, SVERAdesign pisze:
yyyy....7cm dłygości...no ostały mi 4...jak masz do VW...to sie zamienie...
ja dałem 9 zł za szt...
ile dasz??

.....ale 4 to mnie na co??? - po dwie na kolo zalozymy...slabo - odpada....

Ale dzieki za checi

Dzieki jeszcze raz

dla mnie 4 szt. to połowa z 8...więc...

więc...jak nie to nie...pewno taniej jak za takie śruby to 6 zeta nie znajdziesz...ja myślałem o 20 koła za te cztery...

a przecież nie ma przepisu że śruby musza być takie same na obu osiach a nawet jak byś wstawił po dwie na strone i po dwie krótsze to by nic nie stało

pozdrówka...

Ja bym już nie jeździł na czymś takim...

Cytat:
2004-03-30 20:57:46, SVERAdesign pisze:
dla mnie 4 szt. to połowa z 8...więc...

więc...jak nie to nie...pewno taniej jak za takie śruby to 6 zeta nie znajdziesz...ja myślałem o 20 koła za te cztery...

a przecież nie ma przepisu że śruby musza być takie same na obu osiach a nawet jak byś wstawił po dwie na strone i po dwie krótsze to by nic nie stało

pozdrówka...

Spoko spoko...tylko ze nie ma mozliwosci wstawic dwie dlugie i dwie krotkie.... gdyby mozna bylo to bym wzial te 4.....ale nie mam mozliwosci.... nie da sie wkrecic 2 takie i dwie takie - bo jak niby???

ale to nie te Piter co myślisz...tamte poszły...

te są OKI...

inna oś...