| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
satiz F&F Sympatyk Bielsko-Biala | 2004-03-24 08:54:22 Wspolczuje serdecznie!
Podejzewam,ze to jakies domorosle zlodzieje zwinely dla zabawy. A kumpla bym obil...co to za kumpel co olewa prosbe |
York F&F Wolny Słuchacz :) Peugeot 307sw Przemyśl | 2004-03-24 11:06:38 A moze to kolega sprzedal autko, zawinal kase i teraz udeje ze nic nie wie ? |
![]() _Arti_ Opel Bieruń | 2004-03-24 15:33:07 a ja mnyśl że kumpel pojechał sie przejechać i musiał nim stuknąc, więc wolał gdzieś porzucić autko i powixdzieć że ukradli, w końcu auto sie znajdzie ( lub nie) wiięc zgłoś to na policje żebyś potem nie miał problemów gdyby np. kolega stuknał nim przechodnia i uciekł, bo będzie na ciebie |
Demmo Gliwice | 2004-03-24 15:44:04 kurde.. naprawde przykra sprawa "kumpla" odrazu poddać sterylizacji... jezeli w najbliższym czasie go gdzies na złomie nie znajdziesz, albo u miśków, to niestety, ale możesz zapomnieć... tańsze samochody lecą odrazu na części, nie jako całość... pamiętam jak mi zakosili kiedyś wartburga... dobrze wiem kto, ale jak to udowodnisz? a wiem kto stąd, ze ten stary złom miał kilka knifów bez których nie było bata go odpalić... różne osoby próbowały, bo miałem z tego niezłą polewkę, jak im się nie udawało... a zieloni w temacie nie byli... no i knify te znały 3 osoby... ja, mój tato i mechanik, u którego co jakiś czas się zjawialiśmy... no i ten mechanik to był taki kawał cwela... pełno miał jakichś części niewiadomego pochodzenia.. gratów na lawetę nie biorą, bo to tylko merce i te inne, więc auto spod bloku samo odjechało... i wszystko jasne no ale nie udowodnisz gościowi, żeto jego robota, mimo że dobrze o tym wiesz... a co do tego kolesia, u którego stał twój malec... ciekawe czy za jakiegoś browca czy co go nie puścił kantem |
el_comendanto (M) F&F Sympatyk ![]() トヨタカムリ | 2004-03-24 16:13:46 Autko na pewno nie odjechalo o wlasnych silach,bo nie bylo akku,kabli i pompy benzynowej....wiec albo lawta,albo zlomiarze pierd......................
sam juz nie wiem,co robic, gdzie go szukac.....moze wywiad srodowiskowy zrobic?????? ----------------- http://plepleple.pl |
Demmo Gliwice | 2004-03-24 16:23:48 jeżeli wyglądał jakoś specyficznie, to mozesz się popytac... problem w tym, że ludzie nawet jak widzieli, to pewnie nie będą pamiętali, żeby sobie kłopotów nie robić...
bo teraz tak niestety jest.. jeżeli jakaś sprawa ich nie dotyczy, to mają to gdzieś |
Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-03-24 18:14:51 wogole to ta wasza warszawa jest jakas pojebana, ludze podpalaja innym samochody, skacza po dachu samochodow z obca rejestracja, podpierdalaja cale auta i to na dodatek niekompletne, kradna kola, sypia piasek do silnika, to istna wieś, w glowie sie nie miesci to u mnie na zadupiu o takie rzeczy sie nie dzieja, albo jak juz cos to baaaardzo rzadko
podejzewam ze to ludzie z ul.Wiejskiej tak sie dla rozrywki zabawiaja |
Perez F&F Wolny Słuchacz :) Fiat 126p Warszawa | 2004-03-24 19:10:52 he he he coś w tym stylu, tam na wiejskiej to najwieksze wandale i huligany "pracuja" (a raczej lenia sie i w przerwach obiaddowych walą w miacho) są jednak wyjątki Pozdrawiam |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-03-24 20:02:44
Przed oczami mam osiedle jana pawła i kanta barryego tydzien po malowaniu jak ktos poskakał A co do malca to proponuej zgłosic kradziez .... główny podejrzany kolega |
thaniel Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2004-03-24 20:07:43 Dokladnie mysle tak jak czuczu
ehhh polska pozdr |