[O/T] Gielda na zeraniu w wawie - potrzebne info...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
hej

jako, ze bede w niedziele rano w wawie przelotem ze tak powiem, mam pytanie do ludzi z wawy i okolic czy gielda na zeraniu jest czynna w niedziele czy sobote czy jak? i w jakich godzinach? bede w wawie przedpoludniem...

z gory dzieki za info

w niedziele

czyli w okolicach 10ej przedpoludniem powinienem zdobyc co chce? (chodzi konkretnie o drzwi eleganta kompletne lewe i prawe)

Dawno nie bylo.... Jelsi wybierasz sie na Zeran o zdecydowanie wczensiej - mozesz atakowac juz od godziny 6 rano. Najlepiej jest byc ok 8-9 - wtedy jeszcze troche dziwnych rzeczy jest, a sklepowi handlarze z nowymi rzeczami dopiero sie rozkladaja.

kurde wczesniej bedzie raczej slabo najwczesniej co da rade to pewnie 9.30-9.45 tam byc... istnieje prawdopodobienstwo ze nie znajde tych drzwi juz w takich godzinach ?

I to duze. Chyba ze cos sie ostanie,ale na dobry stan raczej bym ni elizyl. No i wsciekla cena - cos kolo 300 zl za nieuzbrojone (znaczy bezszyb albo bez tapicerki)

fuck, a mialbys czas w niedziele zeby tam podjechac ja mowie bede w wawce kolo 9.30, na pare drzwi kompletnych mam max 300 zeta i za tyle chcialbym je kupic. moze na gg sie zgadamy lepiej zeby nie zasmiecac forum..