Clip ze spotu 28.02.2004 od Zoom"a

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na prośbe ZooM'a ,gdyż on nie miał możliwości, umieszczam clip na swoim koncie.
http://users.interblock.pl/~rybal/clip/
Jak dla mnie ZooM jak zwykle pokazał,że wie jak zrobić coś z niczego, bo materiał był naprawde do bani.

Co moge od siebie dodac ......
Było zimno ........ Zimniej niz na 1szym spocie o wiele ...... junior ma 9 lat i jest jak jest ......
Ale pocieszajace że wogóle jest !!!!!
Pozatym statyw sie przycinał ..... Ale juz niedługo kupuje swój więc nie bedzie problemu..... Nie potrafie zgrac w lepszej jakosci materiału - nie znam sie na tym po prostu.

Aha mam jedno ale kamera : JUNIOR
Bo to on kamerował i nalezy mu sie to

Jak dla mnie bomba Szkoda tylko ze jest jedno ujecie przez caly czas. Zoomik zrobil dobra robote. Jakbysmy byli na tym zlocie to klip bylby o wiele ciekawszy ;-]

dlaczeo nie mozna sciagnac klipu wyskakuje mi ze nie moze znalesc serwera a jak prawym zapisz to blad bardzo chce zobaczyc klip

Sorka!To chwilowo trwaja prace na serwerze.Moi admini powinni jak najszybciej to załatwić.

czyli jak szybko mozna zassac klip ???

Jak zobaczylem topic to sie bardzo --->
Ale jak zobaczylem, ze nici z sciagniecia go to sie bardzo --->
Ryba kiedy bedzie serverek dzialal bo sie niemoge doczekac zobaczyc jak to wyszlo

Cytat:
Ryba kiedy bedzie serverek dzialal...

Trudno mi powiedzieć, gdyż ja nie zarządzam naszą siecią, ale zazwyczaj usterki były usuwane szybko a teraz nie wiem co się dzieje.Będę działał zeby to stało sie jak najszybciej.

Mam nadzieje ze wszystkim bedzie chulal klip Czuczu sorki ze tam nie ma juniora. Ale nie bylem powiadomiony o tym ze tak ma byc Next time bedzie. No i material jest jaki jest i dobrze ze jest bo jakby go nie bylo to by nic nie bylo... NO Wiec luz Mam nadzieje ze bedzie sie podobal a jak nie to... tez bede sie cieszyl Dzieki rybalQ za wrzucenie klipu na swoje konto
Pozdrawienia od smoka wawelskiego (czytaj zoom`a)

Heh ogladamdrugi raz .....
Ten początek przydługawy ......A pozatym to nic przeciw same plusy ......
Fajnie ze sciagnałem bardzo szybko

do tylko pozazdroscic bo nadal nie działa nie mozna sciagnac i to jest bardzo złe bardzo

Przykro mi to mówić, ale Zarząd Interblocku wcale się nie spieszy z ponownym uruchomieniem kont użytkowników. Krótko mówiąc trochę poczekacie na tą stronkę, bo Zarząd jest strasznie marudny . Lepiej żeby ktoś kto już to ma ten klip wystawił go na swoim koncie, będzie poprostu szybciej.

No to mialem szczescie i to w 5 minut zassalo (3mb/s robia swoje ). Wrzucilbym do siebie, ale znowu bedzie korek na laczu i od userow skargi . Klip super, ale mogles dac jak sie nie zakopuje tylko slicznie robie nawrot . To co mi sie podoba w Twoich pracach Zoom to to ze swietnie porafisz dobrac watek muzyczny i moment w muzie do scen z klipu. Brawo i dzieki za Twoja prace

gallus zarzuc tez chce bardzo ogladnac clip i pewnie nie tylko ja podobno tylko 3 osoby sciagneły
wrzuc prosze w swoim imieniu ale nie tylko

No więc u Rybala coś nie działa, moze u mnie bedzie działać. Próbujcie http://users.interblock.pl/~slawek/rze2/

Cytat:
No więc u Rybala coś nie działa, moze u mnie bedzie działać. Próbujcie

Działa działa, jakby mi nie działało to Tobie tymprędzej nie
http://users.interblock.pl/~rybal/clip/
Możecie zzzsssaaaćć

Dobra Rybal spoko tylko, że ani ja ani koleś z poza Interblocku nie mogliśmy wejść do Ciebie, a do mnie bez problemu. Oczywiście podkreślam że to było wtedy. Ale spoko najważniejsze żeby działało

własnie wazne aby działało
clip bardzo fajny bardzo ładnie zrobiony gratulacje ZOOM i wielkie za to potrafiz zrobic

Klip fajnie zrobiony ale szkoda ze na sniegu malo efektownie wygladaja te przejazdy

[ wiadomość edytowana przez: Rapcio dnia 2004-03-28 13:22:05 ]