Niezłe fotki z węgier

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Polecam obejrzenie fotek rajdowych VFTSów , które pochodzą z wegierskich rajdów - w roli głownej oczywiście łada
duen.hu - galeria vfts

Nie wiem, co jest w tych VFTS-ach,ale świetnie wyglądają!

[ wiadomość edytowana przez: krycho dnia 2004-03-27 01:34:59 ]

to prawda swietnie wyglądaja tylko ciekawe jak sie jezdzi taką ladną

Jak to jak się jeździ? Normalnie!! Tylko trochę szybciej!!

[ wiadomość edytowana przez: krycho dnia 2004-03-27 13:56:24 ]

Panowie - jeździ się pewnie lepiej niż to wygląda
Niezłe sa tez te zestawy części do silnika...Kurna ciekawe ile to kosztuje na węgrzech
Paweł

jak mowimy juz o ladnych fotkach LADEk to proponuje zobaczyc 2101 na niemieckiej stronie http://lada-welt.de/Privatwagen/Juergen_110/Heiko_Engelskircher/heiko_engelskircher.html

[ wiadomość edytowana przez: musel dnia 2004-03-27 16:15:59 ]

vfts maja rzeczywiscie cos takiego w sobie ze nie mozna kolo nich przejsc obojetnie

Cytat:
2004-03-27 16:06:08, MUSEL pisze:
jak mowimy juz o ladnych fotkach LADEk to proponuje zobaczyc 2101 na niemieckiej stronie http://lada-welt.de/Privatwagen/Juergen_110/Heiko_Engelskircher/heiko_engelskircher.html

[ wiadomość edytowana przez: musel dnia 2004-03-27 16:15:59 ]

łada stylizowana na alfa romeo-nie podoba mi sie chociaz w srodku całkiem całkiem-tylko ten znaczek.................afe

A ja nie moge patrzec na te rozbite........

Serce mi sie kroi.........

Ale za to widac ,że własciciele ich nie oszczędzają na rajdach
Z tego co mówił nam Zoli (gadamy teraz na czacie - nawiasem mówiąc- zapraszam na undernet) to VFTSy na węgrzech ludzie lubią za najbardziej widowiskową jazdę na maxa no ale pewnie często się to kończy tak jak widac na zdjęciach
Nie ma nic za darmo
Paweł

Lada vts
nie wiem czy to było ale respect dal ładnej

Znamy
Ale trzeba przynać ,że ten przejazd jest naprawdę kultowy. Konrad ma furę takich filmów. Dostał je na CD od własciciela strony www.duen.hu , który jest jednocześnie pilotem kierowcy oglądanego na tym filmie. Polecam Wam te strone i ściągniecie filmików z rajdów na węgrzech.VFTS -y naprawde robią wrażenie
Paweł