FOTKI Bartka po założeniu przedniego spojlera !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Z przodu nieźle, z boku kiepsko.

Kto zrobił rozpórki ?

to samo...przod calkiem milo..z boku brakuje progow..ale pewnie bartek z czasem nadrobi..za to jesli moge cos powiedziec..tylna dokladka od redrasika zle wyglada..jest jakby za ciezka..ale to moja subiektywna opinia..jednak podziwiam wysilekwlozony w dopieszczenie furki

Fajny ten misiu w podłokietniku tylnym. Można tak wziąść i jeb go łbem o glebę/siedzisko. To lubię

A mnie się podobują felgi
Chyba świeżo odnowione(?), ale prezentują się bogato

wszystko nieźle ale te błękitne diody z przodu.............

Nie budź niedźwiedzia.

kolorek spojlerka chyba się troszkę różni od reszty ??!! ale ogólenie esperko Bartka to super utrzymana furka, tylko pozazdrościć

A mnie po zimie plastikowy chrom z napisu DU i Espero coraz bardziej złazi

Felgi niebyly odnawiane maja 2 lata i sa w b dobrym stanie staram sie zeby takie byly, a co do koloru dokladki to fakt troszeczke sie rozni ale to dlatego ze jest swiezy lakier

nawet fajne, dobrze przemyślane jest pomalowanie kratki w którą są obsadzone halogeny w kolor nadwozia. Ale beznadziejnie wygląda łączenie spoilera ze zdeżakiem. No i chyba trochę źle dobrany lakier.
Mój znajomyw matizie jak dokleiał spoiler do zderzaków to pojechał do tych specjalistów od klejenia zderzaków i mu to ładnie wkomponowali za grosze.

Ja narazie inemam funduszy na przerabianie i szpachlowanie a nawet jak bede mial to i tak niezrobie tego dla mnie jest dobrze jak jest. Dokladka byla zakladana 4 dni temu wie lakier sie rozni ale dobrany jest dobrze. Tylko na jednym zdjeciu lukasza dokladka wyszla czerwona niewiem czemu ale napewno taki kolor niejest.

fajnie wyglada , jak beda jeszcze progi i tył (domyslam sie ze beda) to bedzie gicio

No to teraz wjazd na krawężnik będzie dla Ciebie miłym wspomnieniem. Przygotuj kaskę na płatne parkingi

O kraweznikach juz zapomnialem. Pojezdzilem po warszawie troche nia i niejest tak zle myslalem ze bedzie gorzej. Martwi mnie tylko jak ja dojade na dzialke ale zobaczymy

Bartek pieknie wyglada aż mi sie lezka w oku kręci jak oglądam twojego esperaka... jakże podobny do ongiś mojego ... ech

w kazdym badz razie zycze ci powodzenia
niziutki przod baaardzo nizutki uwazaj jak bedziesz przejezdzal przez wyboje na grochowskiej
ja tam rozwalilem swoj spojler identyczny jak ten

Cytat:
Kto zrobił rozpórki?

Z boku kiepsko - to fakt bo progów brak - ale jak to mówią: nie od razu Rzym zbudowano!
Lego też od razu nie miał wszystkich spojlerów, tylko wszystko pojedyńczo dokładał... kwestia czasu i pieniędzy...

...a rozpórki robił VIGGEN

Cytat:
Tylko na jednym zdjeciu zrobionego przez Łukasza, dokladka wyszla czerwona niewiem czemu ale napewno taki kolor niejest

Oczywiście że taki kolor nie jest - jest to poprostu kwestia źle ustawionego balansu bieli w aparacie no i tak wyszło czerwono

Cytat:
2004-03-29 15:33:31, ŁUKASZ_GAJER pisze:
Cytat:
Kto zrobił rozpórki?

Z boku kiepsko - to fakt bo progów brak

Bardziej chodziło mi o połączenie ze zderzakiem. Ale to przecież nie mój problem

Po montażu rozpórek czuć jakąś poprawe ?

Cytat:
Po montażu rozpórek czuć jakąś poprawe ?

Dla mnie różnica była kolosalna jak się przejechałem samochodem Bartka tuż po zamontowaniu rozpórek, a miało to miejsce na jednym ze zlotów kiedyś w Warszawie na parkingu odkrytym pod Centrum Handlowym M1. Rozpędziłem się i z dużą prędkością skręcałem sobie - jeździłem ósemką.... samochód trzyma się niesamowicie na zakręcie... potem wziołem samochód Lasombry i zrobiłem to samo.... i mimo iż Espero Lasombry było wtedy tuż po utwardzeniu zawieszenia to huśtało się na zakrętrach duuużo bardziej od Bartkowego choć też dobrze się trzymało drogi...

widziałem na żywo i dla mnie bomba.
więcej można będzie powiedzieć po zrobieniu progów i tylnego zdeżaka. Teraz ciężko mówić o jakich kolwiek korektach.
Zgodzę się zę samochód jest dopieszczony.
zresztą mi się od początku podoba ( i fele i spojler i nawet pasy)
MA SWÓJ STYL- na 100% NIE nachalny , hamski i tandetny
pozdrawiam