Wolna Omega Dramara :)))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Macie zdjęcie, komentarz zbędny

To jest przyspieszenie do 50 km/h czy też spalanie na luzie?

No no piekny wynik.. nigdy nie myslalem ze Omega jest w stanie osiagnac 6g przyspieszenia

Dobra, w poprzednim poście żartowałem .
A teraz na poważnie. Powiedz mi Dramar po co Ci taki zegarek? Myślałem, że omega jakiś miała w serii.

No co Wy Panowie...
Nie róbcie z siebie idiotów...

Gdybyście byli tak "ynteligentni" jak ja, to od razu wiedzieli byście, że to zegarek... a nawet wyswietla dane w stopniach "Farenchajta"

Panowie ale z Was klapsy .....

Przeciez Dramar od dawna mówił ,że zamierza jeździć na taryfie

Hehehe... Jaco strzal w dyche

Najnowszy taksometr... w ojro juz pokazuje

ja jeździłem ostatnio peugotem 406 z silnikiem 3L 210KM i do setki miał 7,5s. więc nie gadajcie że taka krowa jak omega z takim silnikiem osiągnie przyśpieszenie jak porsze.

O! ja od razu mówię, że nie wiem co to jest - więc jeżeli ktoś może napisać to będę wdzięczny )

pzdr
Maciek

Cytat:
ja jeździłem ostatnio peugotem 406 z silnikiem 3L 210KM i do setki miał 7,5s. więc nie gadajcie że taka krowa jak omega z takim silnikiem osiągnie przyśpieszenie jak porsze.

To jak juz pojezdzisz rowniez taka krowa to sie wtedy wypowiedz

a może to alkomat

ta
a twoja omega to seria ???
i ile ma ps, bo z tego co wiem to nowy opel signum 3.2 ma 7.9s do 100 i chyba vmax niecałe 240

Cytat:
nowy opel signum 3.2 ma 7.9s do 100 i chyba vmax niecałe 240

Ma tez automat ktory zabija to co oferuje silnik... ma przedni naped... i kilka innych bugow... ogolnie jest to dupowoz... i do tego brzydki

Ile mam PS ?? Nie mam pojecia... Omega nie jest seryjna w kazdym razie...

DrA znów każdy chwali co jego
A tak a propo...
Cytat:
-----------------
... bo ja jestem nieuzyty

* * LOB * * Exclusive Club Of Opel Omega

To o tolerowaniu koniny w 6 garach było całkiem niezłe