Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-03-29 21:30:14 a jaki masz lewarek? Jak zabe, to moze pod wahacz...
a gdzie konkretnie masz te podloge rozwalona? |
![]() Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2004-03-29 21:38:20 Musisz polubić na stałe jakiś prostokątny kawałek deski o grubości ok 2 cm.... ![]() ![]() ![]() Ja tak robiłem w 20 letnim Fiacie 125p, który był moim I samochodem ... Patent jest prosty - między podwozie (próg) a podnośnik wkładasz ową deskę i juz siła, która działała uprzednio - punktowo, teraz rozkłada się na całej pow. deski.... Pozdrawiam ![]() |
![]() MUSEL SYMPATYCZNY GOŚĆ fiat 126/Astra rzeszów | 2004-03-29 22:35:24 jak masz do dyspozycji podnoscnik hydrauliczny to z przodu pod podluznice Ja tak wlasnie robilem i jest ok
|
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-03-29 22:39:59 a prog masz zgnity? Jak zdrow to o niego podepzyj...
albo podloz solidna deche i przez nia podnos... ja tak dzisiaj kola zmienialem, bo u mnie troszeke progu zezarlo i nie chcialem ryzykowac "wpadki ![]() ale najbezpieczniej za wahacz lub jak mowi Pawel. Bo jesli tam Ci buda poleci, to lepiiej jak na lewarku niz w drodze ![]() |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-03-29 22:40:47 Zaxiu, polacz to jak mozesz...
koledze 2 razy sie wyslalo..... ten moj post tez poprosze usunac. JEst zbedny, a ja nie moge go skasowac - nie wiedziec czemu.... bo ktos po mnie napisal???? [ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2004-03-30 21:41:52 ] |
![]() sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-03-30 01:32:01 Witam
hmmm.. tym razem ja byłem szybszy.. Rafałku Turbo.. plijjjzzzzzz ![]() Jesli chodzi o lewarki to te fabryczne jak troszkę zgnije przód, to niestety nalezy o nim zapomniec, ja załatwiłem sobie taki trapezowy od Opla i sprawdza sie z przodu jak na razie dobrze, ale z tyłu podkładam go pod mocowanie podłuznego drazka, bo z progu mi się zsunał i zrobił dziurę w podłodze. ![]() |