Kołpaki na feldze ozdobne z logo łady

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No właśnie idzie takie coś w sklepie kupić i za ile bo w skorpionie szukałem ale tam jest kołpak piasty a to chyba nie to tylko to pod spodem co łozysko przykrywa.

domyslam sie, ze chodzi Ci o to takie metalowe, chomowae, jakby kubeczek, wchodzacy w centrum felgi... tak?

z miesiac temu widzilem w sklepie w Lodzi, na Rycerskiej, u Lewandowskiego (tfu tfu tfu, za przeproszeniem).
cen nie pomne, chyba 13 albo 23 zl..... ale nie chce wprowadzic w blad, nie pamietam....
ja wole te plastikowe, zakrywaja te oblesne sruby troche....

ja ma takie dwa. leżą i sie kurzą. oddam chętnie. mam jeszcze wycieraczkę na reflektor, komplet uszczelek do silnika ładowskiego i kilka drobiazgów

Jeżeli chodzi o kołpaki z logo łady, to łada zaczeła montować fabryczne kołpaki dopiero od momentu wejścia 110. Ale to są normalnie kołpaki plastikowe, jako element wyposażenia. Bo wcześniejsze modele na wyposażeniu kołpaków nie miały. No chyba, że Ci chodzi o te chromowane pancerze, które są w 2101/2102 i 2103/2106, bo nie zrozumiałem za bardzo.

są takie kołpaczki w sklepie Łady w Będzinie...
nie pamiętam niestety ceny,bo kiedyś stwierdziłem,że już tam nie zajrzę,kiedy to kobita sprzedałą mi tłoczek do hamulca przedniego nie do końca nagwintowany (wada fabryczna)... niezauważyłem i w momencie dokręcania miedzianego przewodu,po prostu zerwałem gwint,choć robiłem to ostrożnie.zrobiłem tam wtedy straszną awanturę,bo kobita mi wmawiała,że to moja wina,bo sam się za to brałem i powinienem był oddać auto do mechanika,a tak,to "coś" zepsułem. rzuciłem jej wtedy ten cylinderek na ladę,powiedziałem żeby się przyjrzała i zareklamowała tą partię,bo jeszcze komuś narobi więcej roboty.swoją drogą,to byłem przez to w plecy 45zeta (cena tłoczka!),a jak pojechałem do innego sklepu,okazało się,że lepsze jakościowo tłoczki są po 25zeta

sorki za OT,ale do dziś mam na kobitę nerwy i pomyśleć,że jeszcze tak przepłaciłem...

aha, widziałem jeszcze takie kołpaczki w sklepie Łady w Sosnowcu-Zagórze...

Cytat:
2004-03-29 22:04:43, adasco pisze:
domyslam sie, ze chodzi Ci o to takie metalowe, chomowae, jakby kubeczek, wchodzacy w centrum felgi... tak?

z miesiac temu widzialem w sklepie w Lodzi, na Rycerskiej, u Lewandowskiego (tfu tfu tfu, za przeproszeniem).
cen nie pomne, chyba 13 albo 23 zl..... ale nie chce wprowadzic w blad, nie pamietam....

Dokładnie chodzi mi o te kubeczki, bo chciałem fele na biało pomalować i i nałozyć te kubeczki chromowane, ale widze że one troche drogie sa , a pod spodem to są kołpaki piasty takie metalowe pokrywkii i na to idzie ten :'kubeczek" no nic zobacze czy u mnie w sklepach takie są

jak nie, to proponuje srodek piast pacnac na kolorek nadwozia.... tez bedzie sie ladnie z bialym komponowac....

ja patrzylem na
stronie skorpiona to kolpak piasty 5.60 z vatem Koszt przesyłki jednej paczki do 30 kg
wynosi około 23 PLN brutto.

Cytat:
2004-03-30 15:35:43, vulcanor pisze:
Cytat:
2004-03-29 22:04:43, adasco pisze:

z miesiac temu widzialem w sklepie w Lodzi, na Rycerskiej, u Lewandowskiego (tfu tfu tfu, za przeproszeniem).

Dokładnie chodzi mi o te kubeczki, bo chciałem fele na biało pomalować i i nałozyć te kubeczki chromowane, ale widze że one troche drogie sa , a pod spodem to są kołpaki piasty takie metalowe pokrywkii i na to idzie ten :'kubeczek" no nic zobacze czy u mnie w sklepach takie są

Polecam zobaczyć w moj profil Czy o coś takiego ci chodzi? Białe fele + chromowane deklielki?

Dokładnie o takie coś Leszek chodzi mi, eraz mam felgi pomalowane na siwo i na to kołpaki takie polonezowskie i chciałbym cos zmienić w wyglądzie a biały kolor felg fajnie wygląda