| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-03-29 22:04:43 domyslam sie, ze chodzi Ci o to takie metalowe, chomowae, jakby kubeczek, wchodzacy w centrum felgi... tak?
z miesiac temu widzilem w sklepie w Lodzi, na Rycerskiej, u Lewandowskiego (tfu tfu tfu, za przeproszeniem). cen nie pomne, chyba 13 albo 23 zl..... ale nie chce wprowadzic w blad, nie pamietam.... ja wole te plastikowe, zakrywaja te oblesne sruby troche.... |
magik vw golf mk2 Dąbrowa Górnicza | 2004-03-30 10:45:03 są takie kołpaczki w sklepie Łady w Będzinie...
nie pamiętam niestety ceny,bo kiedyś stwierdziłem,że już tam nie zajrzę,kiedy to kobita sprzedałą mi tłoczek do hamulca przedniego nie do końca nagwintowany (wada fabryczna)... niezauważyłem i w momencie dokręcania miedzianego przewodu,po prostu zerwałem gwint,choć robiłem to ostrożnie.zrobiłem tam wtedy straszną awanturę,bo kobita mi wmawiała,że to moja wina,bo sam się za to brałem i powinienem był oddać auto do mechanika,a tak,to "coś" zepsułem. rzuciłem jej wtedy ten cylinderek na ladę,powiedziałem żeby się przyjrzała i zareklamowała tą partię,bo jeszcze komuś narobi więcej roboty.swoją drogą,to byłem przez to w plecy 45zeta (cena tłoczka!),a jak pojechałem do innego sklepu,okazało się,że lepsze jakościowo tłoczki są po 25zeta sorki za OT,ale do dziś mam na kobitę nerwy aha, widziałem jeszcze takie kołpaczki w sklepie Łady w Sosnowcu-Zagórze... |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-03-30 16:56:23 jak nie, to proponuje srodek piast pacnac na kolorek nadwozia.... tez bedzie sie ladnie z bialym komponowac.... |
MUSEL SYMPATYCZNY GOŚĆ fiat 126/Astra rzeszów | 2004-03-30 23:17:51 ja patrzylem na
stronie skorpiona to kolpak piasty 5.60 z vatem Koszt przesyłki jednej paczki do 30 kg wynosi około 23 PLN brutto. |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2004-03-31 00:32:25
Polecam zobaczyć w moj profil |
vulcanor SYMPATYCZNY GOŚĆ BYŁA SOBIE ŁADA 2107 ... KATOWICE | 2004-03-31 07:56:02 Dokładnie o takie coś Leszek chodzi mi, eraz mam felgi pomalowane na siwo i na to kołpaki takie polonezowskie i chciałbym cos zmienić w wyglądzie |