LEGNICA!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako, że Legnica rośnie w siłę i zaczyna się tu u nas na starych śmieciach dobrze dziać... nowa ekipa, nowe auta, nowe pomysły... może ktoś by w końcu zrobił jakąś stronkę? W końcu mamy szanse na porządną listę klubowiczów... tlyko nie wiadomo, czy ciągnąć to jako Miedź Klub, czy jako coś nowego? MK ma już jakąś historię i wydaje mi sie, że cieżko by tak to uśmiercić. Co o tym myśli Legnica?

no ja jestem za, i powinnismy to ciagnac dalej jako mMiedź Sqad...

popieram pomysl w 100%....co od nazwy to moze niech zostanie Miedź Sqad bo jak napisales ma ta nazwa swoja historie...
a jak juz jestesmy przy nowej stronce...to ja zglaszam sie do zrobienia forum klubu....

Jakby się znalazł ktoś odpowiedni to jak najbardziej...

Zeby robic spoty potrzeba jedynie kilku zapalencow, klub i jego cala hierachia moze psuc cala zabawe

o czym ty mowisz garsut? własnie wydaje mi sie, że ludzie obecni na spotach mający status klubowicza czuja sie bardziej zintegrowani itp. a co do szamej org spotów - nikt ci sie nie bedzie wtrącał do tego co robisz, bo to dobrze robisz i nadal bedzie tak samo!

W Miedz Klubie mi sie podobalo, natomiast kiedy powstal
Sqad, sam widziales co sie dzialo. Ja jestem za LEGNICKIM klubem +okolice (wioski), jak bedziecie chcieli zorganizowac klub chetnie pomoge.
ps. Dizel na piatek bede mial nowe felgi ))))))))))))

sqad... sqad... tak to bywa z wielkimi braćmi... z GDSem tez by tak było... tylko że wtedy była inna sytuacja. Ale ja nuie wiem co CI SQAD przeszkadza? U nas spoty są takie jak były... swoim własnym życiem sie toczą. A że nazwe nieco zmienilismy... komu to przeszkadza. DQAD najlepszy jest i to wiadomo juz dzieciom

zgadzam sie zprzed mowca

nio ja jestem za tym zeby cos sie dzialo, jakis klub czy cos ....ale nazwa...mozna by cos pokminic nad nowa zawierajaca w sobie SQAD - bo jak na razie to slyszalem tylko zapytania czy Skladnica Miedzi jeszcze dziala........