| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mirek-Rally Łada 2105 Rybnik | 2004-03-30 15:38:02 Wczoraj wieczorem spotkałem kolegę, który był na Rajdzie. Od nas do Poznania to kilkaset kilometrów! Ogólnie z prób był bardzo zadowolony, jednak wyników się nie doczekał...odsyłam do poczytania na rallyonline.
Co do tych felg, to może spróbuj z felgami od Poloneza (nowszy typ). Bardzo często chłopaki stosują ich w swoich CCS/SCS na Pucharze PZM-otu. Z własnego doświadczenia wiem, że są "twarde". Sam mam zamiar zastosować 14 calowe z Trucka. |
bartassti SYMPATYCZNY GOŚĆ Subaru Impreza WRX Poznan / Thatcham | 2004-03-30 15:51:58 Felgi od poloneza to dobry pomysł jednak tylko w przypadku 13 cali. 14" od trucka mają przeznaczenie do sam. dostawczych, są mocne, ale również BARDZO ciężkie w porównaniu do 13", dlatego na rajdy zdecydowanie odradzam. Albo 13 cali albo 14 od jakiegoś osobowego, np.Ritmo. Na RO jest kilka naprawdę dobrych fotek Ładziary |
pawel_krakow | 2004-03-30 22:55:50 Fotki Super Mnie szczególnie podoba się tozdjęcie poniżej, ale widze ,że i srodeczek Wam obfotgrafowali Szkoda,że mieliście takiego pecha z tą felgą ![]() |