Opis próby sportowej na najbliższym spocie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Otóż próba spartowa odbędzie się na placu betonowo szutrowym znajdującym się w pobliżu obwodnicy na wysokości ronda na ul. Złotoryjskiej.

Wstępny szkic próby przedstaiony jest na załączonym obrazku. Ten układ może się zmienić, wszystko zależy od tego co tam zastaniemy w niedziele.

Numery przy strzałkach oznaczają kolejność przejezdzania tychże zakrętów.

Aha i za żadne szkody powstałe podczas rajdowania SQAD nie odpowiada - jedziecie na własne ryzyko.

Imel

[ wiadomość edytowana przez: imEL dnia 2004-03-30 22:21:53 ]

no zapowiada sie ciekawa proba, mam nadzieje ze bedzie sporo chetnych

wg mnie troche nie czytelne .. lepiej petle ciagla narysowac jak to sie robi na calym swiecie )) w kjs

Wiedzałem ze ktos bedzie marudzil

zreszta wmt jest jak jest i Ci co chca sie rozeznac to beda wiedziec, a jak czegos nie widac to zapraszam w niedziele

Cytat:
2004-03-30 23:18:26, imEL pisze:
Wiedzałem ze ktos bedzie marudzil

zreszta wmt jest jak jest i Ci co chca sie rozeznac to beda wiedziec, a jak czegos nie widac to zapraszam w niedziele

Szkoda ze nas nie bedzie...... a toto pod spodem zawsze mozna przerysowac....niemarudzcie - szkoda ze nas nie bedzie....ech szkoda....

Próba wspaniała, opis bdb, ale próbe poprawimy o jeden słupek, uzgodnimy w to niedziele
P.s PTteam 127 a czemu was niebedzie, przecież ucieknie wam wspaniały trening na tej próbie , oj szkoda!

szkoda ze nie zobacze 127 w akcji a co do proby to wiem ze za bardzo nie poszaleje bo musze po spocie jechac pod bolec i chce miec sprawne autko