Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-03-31 15:01:57 Zamiast chlapaczy rzeźbionych z wykładziny polecam znane już przez wielu klubowiczów chlapacze z tworzywa ( Chyba PCV) Takie dość sztywne, czarne z napisem -LADA- . Są w sklepie skorpiona za ok. 15 PLN komplet przód i tył. Wyglądają bardzo elegancko, komponują się z krzywizną błotnika i mało rzucają w oczy , a swoja rolę spełniają . I pasują bez zastrzeżeń. |
![]() krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2004-03-31 17:13:35 Chlapacze z wykładziny??? Ratunku! ![]() |
![]() vulcanor SYMPATYCZNY GOŚĆ BYŁA SOBIE ŁADA 2107 ... KATOWICE | 2004-03-31 18:48:59
Ja nie robie krzywdy ładnej tylko ją upiększam, afele białe ma wiele aut w klubie i nie maja przeróbek silnika ![]() A ta wykładzina jest dobrym materiałem na chlapacze, a na pewno ładniej wyglądają jak te gumowe zwykłe albo te plastikowe według mnie i widziałem w innch autkach i tez ładnie wyglądały z czerwonym kolorem nadwozia np . w cinqecento, Acha a do tego dojdzie atrapka na biało i bedzie gites , jeszce tylko tłumiczek jak bede miał kase jakis sportowy, ciemne szybki z tyło i bedzie lux. ![]() |
![]() Bod Lada Samara Kraków | 2004-03-31 19:30:01 Sorry za porównanie ale to pachnie wiejskim tuningiem ![]() Jak dlamnie to będzie to kiepsko wyglądać. |
![]() krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2004-03-31 19:32:39 No mam nadzieję,że zrobisz to z gustem.
Ale mam delikatne obawy by nie wyszło tak, jak mówi Bod... Moim zdaniem klasyczna Łada jest najpiękniejsza, bez tuningów i innych udziwnień... |
![]() maniek6210 SYMPATYCZNY GOŚĆ BMW E34 520i bialystok | 2004-03-31 19:54:33 Co do felg to może isię komuś nie podobać ale lepiej mieć takie felgi(białe) niż zardzewiałe trzymające się tylko opony z kapslami połamanymi z każdej strony trzesącymi się podczas jazdy.A chlapacze na biało rzecz gustu i tak wiecznie brudne.małem z tyłu takie z aluminiowym znaczkiem łady(oryginał niemiecki jeszcze z ceną w markach) teraz został mi się 1 bo urwałem kiedyś.jak były nowe ładnie błyszczały a po roku nie do umycia.takie komplety z plastiku z napisami są o wiele lebsze i czarne. ![]() |
pawel_krakow | 2004-03-31 20:57:37 Vulcanor - zajmuję się zawodowo wykładzinami podłogowymi, ale żadna (oprócz zastosowania w bagażniku jako dodatkowa warstwa chroniąca oryginalne tapicerki przed zniszczeniem) NIE NADAJE się na chlapacze - wierz mi sam wywalisz to po dwóch tygodniach ![]() Szkoda zdrowia i czasu.Jesli już tak bardzo chcesz polecam Ci mimo wszystko (nawet białe) chlapacze jakie można dostać w sklepach tuningowych, albo takie wałśnie orygianlane od ładzianki ![]() Pozdrówki Paweł Białę felgi-jesli łądnie pomalowane są Super ![]() |
![]() krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2004-03-31 21:23:55 Oczywiście również nie mam nic przeciwko białym felgom, ładnie to wygląda (vide Ładna Leszka!)
Ale, na Boga, nie rób chlapaczy z wykładziny!!! Pliz! ![]() |
![]() Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-03-31 21:32:27 Chlapacze z wykładziny, a spoiler z płyty wiórowej....
Boszeee....Taniej ( bo straty moralne są niepowetowane) i profesjonalniej kupić dedykowane ładzie gustowne chlapacze. To WRC nie było i nie będzie ![]() ![]() |
![]() krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2004-03-31 21:37:16 Tak poza tym, to na Twoim miejscu zostawiłbym atrapę chłodnicy również bez zmian (czyli srebrną!)
|
![]() vulcanor SYMPATYCZNY GOŚĆ BYŁA SOBIE ŁADA 2107 ... KATOWICE | 2004-03-31 21:49:56 Własnie przeglądam w necie oferty chlapaczy i jacky ma cos takiego tuning.pl w sklepie za 50 zeta ponad, białe chlapacze 3mmm grubości, i nie rozumiem czemu to łada by miał być UFO ztakimi chlapakami, poza tym chlapaki fabryczne i te plastikowe nie pomaluje na biało bo to dopiero byłaby wieś tuning,spojlerów nie mam zamiaru zakładać, a poza tym utrzymanie chromów w ładnej w idalnym stanie jest niemożliwe-szczególnie atrapy która po zimie wyglada paskudnie , jeszce jakby ona była z metalu i pochromowana to byłoby ok ,a tak pochromowany plastik jest do dupy i nie mam zamiaru kupować nowej za ponad 100zł, do tego nie kazdy lubi styl klasyczny czyli chromy itp. WRC to może nie jest i nie będzie ale wyrózniać sie chyba można, na pewno atrapy białej nikt w klubie nie ma to ja będę pierwszy heehe ![]() Acha ma ktoś zdesie pomalowane na inny kolor niz fabryczne mają tzn. zamalowane te chromy i tą listwę gumową? |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-03-31 21:50:32 rety, nie zjezdzajcie takl chlopaka, jak chce cos zrobic....
jesli u sie spodoba, to najwazniejsze. Nam nie musi. Aczkolwiek, Vulcan, biala wykladzina mysle dosc szybko sie zniszczy. Proponowalbym ciemnoczerwone... zreszta, wykladzina tania, moze pokombinowac z kolorkami. Biale teraz, na jesien zmienisz na inne... Czemu nie. Ale wykladzina za dlugo nie bedzie ladna. Sam zobaczysz. a ja z kolei poluje na popularne w latach 80-tych chlapacze w szachownice - czarno-biale kratki, najlepiej jeszcze z kultowym odblaskiem. taki gadzet z epoki, podobnie jak galka biegow z zalakowanym blyszcacym rolls-roycem wewnatrz.... i piesek kiwajacy glowka, a w akumulatorze super-takon (kto to pamieta???) |
![]() vulcanor SYMPATYCZNY GOŚĆ BYŁA SOBIE ŁADA 2107 ... KATOWICE | 2004-03-31 21:58:08 Ja to pamietam , mój wujek w syrenie miał chlapki z szachownicą i odblaskiem własnie, ta gałke z rolsem widziałem u gościa w 125p taka żółtawa a wśrogko samochodzik wtopiony taki złoty, na giełdzie tz kiedys widziałem taką i na allegro chyba, pieska kiwajacego głową tez widziałem a co to jest ten takon w akumulatorze? |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-03-31 22:37:22 takon to byl "cudowny" srodek do akumulatora. Takie zielone ampulki. Ale chyba nie byl za dobry, bo zniknal..
a za smarkaty bylem, zeby poznac jego sklad. To bylo gdzies kolo 1983-85.... |
soop SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2004-03-31 22:48:23
Oj, faktycznie pamietam bylo cos takiego! Az sie lezka w oku kreci... |
![]() Yanosik ŁADZIARZ Lanos Schneidemühl | 2004-03-31 23:10:58 Super takon to nie był czasem środek do usczelniania ogumienia???????? ![]() ![]() |
![]() Przemyslak Lada 2107 Przemysl | 2004-03-31 23:20:38 A ja mialem kiedyś zadużo chromi i akurat napatoczyły sie mi chlapacze ( te gumowe z logiem lady ) na chlapacz nakleiłem tasmę potem żyletą wyciąlem logo i pomalowałem chromem efeky REWELACJA przypuszczałem ze sie skruszy ale nawet po roku czasu sie trzyma (niewielkie odpryski) , zawsze można pomalować jeszce raz .Na pewno wam by sie spodobało pokazał bym zdjęcie ale jako kandydat ![]() |