Gdzie poszerzyc felgi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chcę poszerzyć swoje motylki wiecie może gdzie to można zrobić szybko tanio i solidnie??

Znam goscia ktoory troche sie z tym bawił... ale w Bydzi!
Jego #GG 1604398 ale bywa tylko do 15, bo tylko w pracy używa neta... ale zostaw mu messege, to pewnie sie odezwie!

Widziałem felgi tego pana spod tego nr GG 1604398 , musze przyznac ze MIODZIO to wygladało !!!!

Moze kiedys tyz mu zaniose:d

dobra wyglad spoko, ale jak z trwaloscia?

chcialbym zrobic sobie na tyl szerokie stalowki, tylko nie chcialbym zeby sie obrecz uwalila od piasty.
Czy takie poszerzane fele sa posapawane idealnie bez bicia promieniowego i osiowego?

Właściwie to chodzi bardziej o odwrócenie tarczy koła , rozmiar felgi pozostaje ten sam tyle że felga ma większy rant. Gdzie to zrocić w okolicach Warszawy lub Białegostoku?

Jest zakład w Warszawie, który to robi i podobno dobrze. Sam zamierzam u nich poszerzyć swoje felgi. Jak znajdę do nich telefon to podam, bo gdzieś mi się zawieruszył.

Cytat:
Jest zakład w Warszawie, który to robi i podobno dobrze.

Bylbym bardzo wdzieczny za odnalezienie tegoz

-----------------
http://plepleple.pl

Ooo, widze że w moim pięknym mieście takie cuda sie robi . Chyba będę musiał looknąć jak to robią bo sam planuje sie w to pobawić . Tak więc przyjmuję wszelkie felgi na ktorych mógłbym potestować .
Ja także jestem nawiedzony na staloofki z szerokim rantem, zobaczymy co z tego wyjdzie .

Cytat:
2004-04-05 02:08:44, Race_D pisze:
Ooo, widze że w moim pięknym mieście takie cuda sie robi . Chyba będę musiał looknąć jak to robią bo sam planuje sie w to pobawić . Tak więc przyjmuję wszelkie felgi na ktorych mógłbym potestować .
Ja także jestem nawiedzony na staloofki z szerokim rantem, zobaczymy co z tego wyjdzie .

Moge Ci podesłac fotki jak to wyszło w Asconie... na moje konkret! Na felach 14".

Sajmon jak możesz prześlij i mi będe bardzo wdzięczny!!
Mój mail twarog2@poczta.onet.pl
Z góry dziekuje
Pozdrowionka

Nooo to mash! O chorera, ale wtopa, to nie jest na 14" heh a cały czas byłem pewien, ze to 14"

Dzieki Sajmon faktycznie dosyc ciekawie to wyszło fajnie by to wyglądało w mym kancie ale niestety brak funduszy
PS. Fajnego masz gif-a pod postem hihi

Spoko! Znalazłem jeszcze 'krzyże' org. z Asc! Też poszeżone... chyba 7, czy 7,5" Całkiem niedawno qmel sie bawił. Zaraz Ci je prześle!

PS. dzieki

[ wiadomość edytowana przez: Sajmon dnia 2004-04-06 10:17:51 ]

Podaję namiary na zakład w Warszawie, który powiększa rant w feldze przez przespawanie o kawałek lub odwrócenie środka. Zaznaczam, że taką operację można wykonać na feldze, której środek jest spawany do obręczy (widać spawy na wewnętrznej stronie obręczy po zdjęciu koła z samochodu). Gorzej jest gdy środek jest zgrzewany punktowo do obręczy (zgrzewy widać po zdjęciu opony od góry obręczy), bo podobno tego nie da się przespawać ani odwrócić. Tak dowiedziałem się w zakładzie.

Warszawa, ul. Znana 24a
naprawa tel. 837-22-88
sprzedaż tel. 837-17-50

Panowie a jak wygląda przegląd rejestracyjny na takich felgach? Sam takie mam .. przód 7 cali szerokości a tył 8 cali. Mam zmieniać na zimówki na zwykłych felgach przed przeglądem ??? Słyszałem, że takie felgi nie mają homologacji i rejestracja może skończyć się klęską ?

Super dzięki no to dzwonie , dam znać co jak i za ile jeśli będziecie zainteresowani POzdrawiam

Cytat:
2004-04-06 23:42:20, Lajkonik pisze:
Panowie a jak wygląda przegląd rejestracyjny na takich felgach? Sam takie mam .. przód 7 cali szerokości a tył 8 cali. Mam zmieniać na zimówki na zwykłych felgach przed przeglądem ??? Słyszałem, że takie felgi nie mają homologacji i rejestracja może skończyć się klęską ?

Ja przechodzę przeglądy na okręgowej stacji diagnostycznej i nie mieli zastrzeżeń.
pozdrawiam

Cytat:
2004-04-06 10:13:39, Sajmon pisze:
Spoko! Znalazłem jeszcze 'krzyże' org. z Asc! Też poszeżone... chyba 7, czy 7,5" Całkiem niedawno qmel sie bawił. Zaraz Ci je prześle!

PS. dzieki

Mi też, mi też! Podeślij jedne i drugie na race_d@interia.pl

Cytat:
2004-04-07 19:26:12, Koniu pisze:
Cytat:
2004-04-06 23:42:20, Lajkonik pisze:

Ja przechodzę przeglądy na okręgowej stacji diagnostycznej i nie mieli zastrzeżeń.
pozdrawiam

A gdzie to jest dokładniej Koniu ?

heh wygrzebuje ten temacik za swiatow poraz kolejny
gdyz dzwonilem do tego zakladu na Znanej przed chwileczka i oni twweirdza ze niezajmuja sie poszerzaniem felg itd!?? hmm az dwa razy sie spytalem i sprawdzilem numer czy sie zgadza???
wiec moze ktos zna inny zaklad w warszawie ktory zajmuje sie poszerzaniem felg?
z gory dziekuje za info