Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Pablox SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107'89 -była, ... Gdynia | 2004-03-31 22:06:55 Witajcie
Jako nowy uzytkownik wypadaloby sie na wstepie przedstawic, a wiec mam na imie Paweł i mieszkam w gdyni (kandydat na członka ![]() ![]() ![]() |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-03-31 22:38:25 to nic takiego. To syfy, ktore do filtra ida po to, by ponownie spalic sie w cylindrach. Bez obaw, nic nie masz popsute. Maz zniknie jak bedzie cieplej, zatankuj tez lepszego paliwa...
a spaliny - niegrozne. a na smrod - polecam choineczke ![]() powaznie. |
![]() Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2004-03-31 22:40:14 U mnie tez czasem czuc spaliny we wnętrzu auta,ale ja mam chyba dziurawą którąs częsc wydechu i smrodek idzie dołem,przez dziure przy hamulcu ręcznym.
co do mazi-jesli masz LPG to normalne w takich temperaturach jak teraz mamy i zimniejszych. podobno pomaga tu olej syntetyczny lub pól synt,ale do silników po jakims tam przebiegu lepiej nie zmieniac z minerała na syntetyk. [ wiadomość edytowana przez: Grzesiek dnia 2004-03-31 22:46:08 ] |
![]() zenuak SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Calibra Łomża | 2004-04-01 15:01:02 witam
proponuje zrobis przedluzke odmy (ze szlaucha ogrodowego) i skierowac ja az do rury wydechowej, tylko tak aby nie bylo widac ![]() podczepic opaskami zaciskowymi do przewodu gazowego (jesli masz gaz) lub czegos innego.... efekt jest taki ze te cale syfy leca sobie w swiat, a nie do naszego kochanego silniczka. aha, w miejscu polaczenia odmy ze szlauchem dobrze uszczelnic. nie wiem co szanowni klubowicze sadza o takim rozwiazaniu, ale to daje natychmiastowe efekt i kosztuje pare zlotych. a remont silnika tez zrobie ![]() |