| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
black_panther 126 1.1, Focus 1.8 T ... Gorzów Wlkp. | 2004-04-01 12:13:03 jak w temacie..podobno woda z jakims płynem czy cos...
jakies propozycje?? koniec czekania i zastanawiania sie zadzwonią??dadzą coś jak będzie rajd??koniec i tyle. nie miło było bo za darmo woziłem w sumie..no nielicząc skrzyni w stanie wskazującym na katację...ale niewazne. jak je zdjąć???ciekawe czy nie sciągne z lakierem....bo i to sie może zdarzyć....rdza wyszła po zimie na spawach elementów które wymieniali.... thx za info naklejki oczywiscie z auta a foty w profilu. |
komaretti Fiat 126p ELX Warszawa | 2004-04-01 12:25:03 Podgrzej je suszarka az zrobia sie miekie i dadza sie ciagnac, wtedy zacznij od jakiegos ostrego rogu tej naklejki i zrywaj z wyczuciem tak zeby nie zerwac z lakierem. Sposob sprawdzony, naklejki o ile sa nie jakies badziewiaste schodza zrazem z klejem, nie zostawiaja sladow. |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2004-04-01 12:34:15 jesli jes sciagniesz to zostana ci slady po kleju. te slady schodza jak sie je wyczysci plynem do mycia szyb. nie naruszysz lakieru. ale sie troche nameczysz |
LoRd_S F&F Sympatyk 126p Bielsko-Biała | 2004-04-01 12:40:17 Sposób z suszarką jest sprawdzony na 100%. jak odklejakiśmy rajdówke z bard to suszarka i jazda, zchodzi wszystko, , rajdówka była cała oklejona barwami sponsorów i zeszło bez problemów, lakier nie naruszony, ale trzeba uważać w miejscach gdzie jest szpachla. |
aawol 126 p-erfect kraków | 2004-04-01 14:12:45 usuwałem naklejki ( nie sponsorów bo i jakich??) przy użyciu opalarki elektrycznej - delikatnie . myślę że suszarka też spełni swoją rolę. resztki kleju - bardzo dobrze działała benzyna do zapalniczek. jak by zostały cienie na lakierze ( wyblaknięcie lakieru a w miejscach folii żywszy kolor) trzeba będzie pastować i polerka może nawet lekkie matowienie i dopiero pasta.
|
_dOMAN F&F Sympatyk Polo 6n Bydgoszcz | 2004-04-01 18:34:02 A mnie sie podoba FELGA na oststniej fotce Tez bym takie kciał miec u siebie POZDRAWIAM [ wiadomość edytowana przez: doman_zastava1100p dnia 2004-04-01 18:35:08 ] |
black_panther 126 1.1, Focus 1.8 T ... Gorzów Wlkp. | 2004-04-02 09:20:41 Dzięki chłopaki za podpowiedzi a co do felg..hm....cały czas się zastanawiam czy mnie stać....bo dostałem je w prezencie od Mamy (co my bysmy bez nich zrobili- sposnor Nr I !!!!!!!).ale potrzeba dystanse i śruby i komplet oponek itd....a tu skrzynia rozrusznik......same dylematy..puki co stoją w pokoju i sa tak śliczne że nie moge ich pchnąć.... thx jeszcze raz i pozdro |