| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2004-04-02 19:06:43 Andy, czy te 2000tys zł za nową przekładnię to nie sciema? w Siedlcach takie ceny?! Mnie też przecieka i za regenerację z tym, że trzeba im dać do /łapy wyjętą przekładnię chcą 1800 zeta.
Możesz voś więcej zapodać o sprawie reanimacji przekładni w waszym grodzie? Pozdr, Janusz |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2004-04-05 21:37:39 W wawie jest warsztat gdzie regenerują, byłem i wygląda to nieźle w sensie pojęcia o sprawie. Problem, że trzeba samemu zrobić wymont i zamont. Warsztat jest na Jelonkach, wiem gdzie, ale zabij, adresu nie znam, tylko umiem trafić.
Pozdr, Janusz |
Nav DEADSOUL Honda CR V Szczecin | 2004-04-05 22:21:58 Tak z ciekawosci to w ktorym miejscu ona przecieka? |
![]() Andyfi Oldsmobile Aurora Siedlce | 2004-04-06 08:07:43 od spodu |
Nav DEADSOUL Honda CR V Szczecin | 2004-04-06 18:15:53
Ale sie rozpisales Nie ma to jak wyczerpujaca odpowiedz nie pozostawiajaca cienia watpliwisci |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2004-04-06 19:16:07 Nav, u mnie przecieka w miejscu, gdzie wałek ślimacznicy wychodzi na zewnątrz i przykręcony jest wąs do ktorego mocuje się drążek środkowy i boczny. Przyczyna to błoto, które katami gromadzi się w tym miejscu i wyciera wałek tak, że simmering nie jest w stanie już utrzymać oleju.
Tylko nie mow ze masz dla mnie dobrą przekładnie za 100 zł, jeśli tak, to kąpiemy się w browarku!!!!! |
Nav DEADSOUL Honda CR V Szczecin | 2004-04-06 19:37:02 Serdeczne dzieki Janusz,
Teraz juz cos wiem na ten temat. Z tego co napisales moze wyniknac to, ze przynajmniej raz w roku przydalo by sie te miejsca uwolinc od zanieczyszczen za pomaca myjki cisnieniowej. Tylko nie wiadomo czy nie bedzie efektu ubocznego. Ten sam brud z domieszka hydrolu moze utwozyc cos w rodzaju uszczeclnienia, ktory po usunieciu moze obnazyc swoje bolaczki... ps Co do przekladni Janusz to nic z tego, ale moge sie po pytac znajomych jezdzacy do Niemiec na szroty... ps 2 ciekawe jak to jest z tym browarkiem po uszy |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2004-04-06 19:40:19 Nav, jedno jest pewne, że wrażenia smakowe żadne, ale za to nie rujnujesz sobie żołądka i nie latasz co chwila odcedzać kartofelki |
![]() Andyfi Oldsmobile Aurora Siedlce | 2004-04-07 13:44:52 A może gdzieś mozna dokupić takie simmeringi? albo wykonać samemu - tylko z czego? |