MotoNews.pl

EPC Opel

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich.
Dostałem od Maćka EPC, ale przy próbie instalki na moim kompie wyskakuje komunikat "MS Windows NT Version 5.1 not supported" Co zrobić, żeby zainstalować. Wiem że kiedyś na forum było to poruszane, może ktoś pamięta.
Pozdro

windows nt 5 to po prostu windows 2000
nie znam programu, o ktorym mowisz, ale moze po prostu nie jest pisany pod w2k i trzeba go na innym systemie zainstalowac (win98 itd)

Musisz zainstalować w trybie W98 i po sprawie.

Cytat:
2004-04-02 21:18:41, _Grzesiek_ pisze:
Musisz zainstalować w trybie W98 i po sprawie.

Ale jak to zrobic??? Wiem, ze pod XP jest kreator zgodnosci programow.
Mam na statku wlasnie Win 2000 i mam ten sam komunikat.

Klikasz na ikonce pliku instalacyjnego płyty CD prawym klawiszem .Ustawiasz tryb zgodnosci na W98 i zaczynasz instalacje. To wszystko.

Witam.
Skoro znowu wyplynela sprawa EPC - to mam goraca prosbe do szczesliwych posiadaczy tego programu - podzielcie sie ze mna .
pokrywam koszty ewentualnej przesylki czy czegos tam...
A i za TIS`a tez bylbym wdzieczny .

Wypal 1 CD EPC ze spacjalnym plikiem setup.ins. Omija problemy instalacyjne dla XP (nie potrzeba trybu zgodności) i 2k. Podaj emaila na priv to Ci go wyslę.

Cytat:
2004-04-04 22:13:13, Yast pisze:
Wypal 1 CD EPC ze spacjalnym plikiem setup.ins. Omija problemy instalacyjne dla XP (nie potrzeba trybu zgodności) i 2k. Podaj emaila na priv to Ci go wyslę.

A czy rozwiaze to problemy z win 2000 NT?

Grzesiu nie ma takiej funkcji co na XP na 2000... Jak naciskam prawym myszy nie mam opcji trybu zgodnosci jak na XP

Jestem nieszczesliwym posiadaczem programu OPEL EPC v10.03
Z instalacja problemu nie ma, za nic w swiecie nie moge go uruchomic - ktos moglby pomoc ?
Jesli chodzi o udostepnienie programu - nie ma problemu, dajcie tylko znac jak

P.S. Jesli kogos interesowalby Autodata 5.373 04-CDX2 - to tez mam, jutro zapewne bede mial OPEL TIS 02.2004

[ wiadomość edytowana przez: Envik dnia 2004-04-15 11:25:43 ]

[ wiadomość edytowana przez: Envik dnia 2004-04-15 13:27:41 ]

ENVIK!
Chętnie się piszę na TISa i Autodatę u Ciebie. Wypal mi jak możesz pokrywam koszty wysyłki.
Czekam na odpowiedź

Envik
Napisz jaki masz komunikat po uruchomieniu programu.

ps zainstalowales crack-a?

Nie bylo cracka na obrazach plyt - jutro zaraz z rana podam dokladna nazwe releasu tego EPC bo zostawilem plytki w pracy, ale v 10.03 na pewno, wyszlo tuz przed swietami
TIS - jest to wydanie 3 cd, dzis sie ukazalo

Komunikat - na XP pisze ze blad zabezpieczen, nie moze otworzyc pliku ut...32.dll, a na 98 pisze ze nieautoryzowane uzycie programu
Jutro zaraz z rana podam dokladna tresc komunikatow

Gdyby ktos dysponowal crackiem albo jakas podpowiedzia - shane@krosno.com.pl, wielkoscia wiadomosci sie nie przejmowac

Z gory dzieki, chetnych na EPC, TIS czy AutoDate zapraszam na gg - 5127380 miedzy 7 a 15, 438688 po 16, tylko piszcie od razu o co chodzi, bez pytan w stylu "jestes" itp

Sprawa jasna pod XP ci moze nie pojsc tak jak mi (probowalem nawet z kreatora zgodnosci i dupa)
Co do drugiego systemu to fakt jest oczywisty-Nie masz crack-a..
Ja teraz tobie nie moge pomoc, bo nie mam fizycznego dostepu do programu.

Nie musi byc juz - poczekam, jakbys mial dostep to poprosze

Tresc komunikatow:
XP - Problem decoding security device. utdal32.dll not found. Retry ?
98 - Unauthorized use. Please contact your EPC Support Desk

Podaje wersje tego co mam:
EPC - OPEL.EPC.v10.03.MULTiLANGUAGE-TBE release z 04-04-2004
TIS - OPEL.TIS.v02.2004.MULTiLANGUAGE-TBE release z 14-04-2004
AutoData - Autodata.2004.v5.3.7.3.MULTiLANGUAGE-TBE release z 05-04-2004
Do EPC cracka nie mam, TIS - jeszcze nie sprawdzalem
AutoData chodzi bez problemow
Mam tez jakas plytke do Audi/VW (ETKA bodajze) - tez dzialajaca

Kto mi pomoże. Potrzebuje schematy - duze rysunki z EPC Opla

Konkretnie dwa silniki : C14SE i C14NZ

bede robił przekladkę C14SE do bloku po C14NZ i cos nie pasuje z czujnikiem obrotów i kolami pasowymi. Chce zobaczyc jaka jest roznica i co mam tam zmienic. Mam EPC Opla ale nie odpala ;(

Prosze o szybka reakcje i z gory dziekuje

Moj adres: dax6@gmx.de

Dzieki panowie, zwlaszcza ci ktorzy mi podeslali albo udostepnili pliczek pomocny w uruchomieniu programu - zadzialalo
Plytki wlasnie sie nagrywaja, jak mi oddadza autko z serwisu przed zamknieciem poczty to jeszcze dzis wysle, jak nie to w poniedzialek do poludnia - mysle priorytet w dzien-dwa dojdzie
Jak bede mial problem z uruchomieniem TIS to wiem gdzie pytac

Marc750 - powiedz cos blizej - najlepiej podaj angielska nazwe czesci ktorych obrazki chcesz - bo ja sie zagubilem w EPC i nie moge dojsc co ci trzeba

[ wiadomość edytowana przez: Envik dnia 2004-04-17 09:56:53 ]

Sorry za opoznienie, wczoraj sie nie wyrwalem z pracy przed noca
Listy poszly priorytetem dzis (wtorek) w poludnie, wg informacji "panienki z okienka" jutro, najpozniej w czwartek powinny byc u adresatow
Mam nadzieje ze wszystkie dotra

Ludziki znowu jestem w potrzebie
Poszukuje programu o nazwie WinOLS - nie w wersji demo

CHOPY JA TEŻ TEGO WIN SZUKAM
POZDRO