Pompa paliwa 2.0 wtrysk

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam

mam silniczek 2.0 z wtryskiem z fiata 132 i powstaje problem co zrobić z pompą bo w mondrych książkach piszą że ciśnienie wytwarzane przez pompkę powinno być w okolicach 2-3 atm a ja mam z silnika 1,5 mechaniczną i też z takiego silnika elektryczną tylko że obydwie nniedają tak dużego ciśnienia i co teras mam zrobić da się przynajmniej tą mechaniczną jakoś przerobić ??

zalozyc elektryczna z argenty

wiesz ale kupić pompke nawet urzywaną to wydatek gdzieś około 150zł a ja za 2 razy tyle kupiłem cały silnik

Cytat:
2004-04-03 20:37:00, wojak pisze:
wiesz ale kupić pompke nawet urzywaną to wydatek gdzieś około 150zł a ja za 2 razy tyle kupiłem cały silnik

to przerób go na gaźnik

albo szukaj pompki elektrycznej

ja założyłem przepływową pompę z Omegi daje radę

wiecie co
pewnie niewiecie
więc wam powiem
bradzo dziękuję za wszelkie propozycje załorzenia pompki od innego samochodzika ale mi chodzi bardziej oto aby gdzieś dać może namiar na kogoś kto takową pompke by miał i najlepiej jak by chciał ją sprzedać po niezbyt wygurowanej cenie bo niesztuka pujść nawet na szrot i kupić pompke za 150zł

Cytat:
2004-04-05 15:43:29, wojak pisze:
wiecie co
pewnie niewiecie
więc wam powiem
bradzo dziękuję za wszelkie propozycje załorzenia pompki od innego samochodzika ale mi chodzi bardziej oto aby gdzieś dać może namiar na kogoś kto takową pompke by miał i najlepiej jak by chciał ją sprzedać po niezbyt wygurowanej cenie bo niesztuka pujść nawet na szrot i kupić pompke za 150zł

NAmiar do warsztatu tylko ze w Lodzi tel.0600160562 )pan Piasecki