NOWY NABYTEK :) PROSZE O OPINIE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Elo kupilem wczoraj Polskiego Fiacika 125p Kombi. Autko pochodzi z 1984 roku ale wiekszosc swojego zycia spedzilo jako woz patrolowy strazy pozarnej ( dlatego naklejka borbet na drzwiach poniewaz pod spodem jest napisane STRAŻ ) autko nie jest kupione z przetargu tylko od mojego sasiada ktory jest strazakiem i autko kupil 4 lata temu . Na dole zamieszczam link na ktory klikajac mozna zobaczyc Fiacika . Prosze o opinie

Zdjecia mojego KOMBI

Źle nie wygląda , ale zależy ile dałeś.

Kosztowal mnie mniej niz 1000 zl . jest zarejestrowany oplacony na nowych blachach

To może warto. A ma LPG?

Gratulacje.
Wygląda OK, a jak będzie chodził to się zobaczy. Ma gaz?

LPG nie ma . Silniczek chodzi cichutko bez zadnych zbednych odglosow i szmerow . A co najwazniejsze jedyne co z blacha trzeba porobic to tylko male zaprawki na klapie tylnej . Aha i dodac musze ze dostalem 2 prawie nowiutkie oponki stomila i 2 w takim samym stanie debice

Śliczny - gratuluję.

Gratuluję nowego nabytku , życzę powodzenia w reanimacji jego, i myślę że wkrótce zmienisz swój status klubowy z sympatyka na membera

mnie się podoba , no i przybywa nam kombiaczków

Wyglada całkiem ciekawie, za takie pieniądze - tylko brać i jeździć.

MHHHHHH

Fajny!!

Moj czeka w kolejce do renowacji!!

Właśnie widziałem twój samochód na żywo na ulicy Gazowej.
Jechałem przed tobą na wiadukt.
Spodziewałem się ciebie w tamtej okolicy bo rozpoznałem wierze ciśnień na zdjęciach.
Autko prezentuje się fajnie i nawet ma już zderzak

Ładny .
A co z sedankiem????
Mój kumpel nabył ostatnio Kombiaka z 87 w dobrym stanie z gazem .

Yannick nie wiedzialem ze mieszkasz gdzies w okolicach ale ciesze sie ze jest ktos z bliska Wogole polew bo nawet na zlocie bylem nim w niedziele pod wzgorzem gomolki (zlot aut po tuningu ) pomimo ze nie ma nic z tuningu to i tak nadawal sie tam bardziej niz niektore . a tak poza tym Yannick jak bedziesz mnie kiedys widzial na miescie to daj jakis znak Co do sedanka to chyba pojdzie na organy bo w sedanku przydalo by sie go uszczelnic i wrzucic skrzynie no i progi.W kombiaku jedyne co trzeba to zdjac naklejki i zrobic cos z napisem straż. Silnik nie kopci nie stuka itp.. a tak poza tym to mam nawet w nim jeszcze klawisz do koguta i syreny Reanimacja duzo nie zajmie bo w rzeczywistosci moim zdaniem wyglada 100X lepiej niz na fotkach zreszta zrobie inne zdjecia to zaprezentuje.A tak poza tym to ktorym juz kombiakiem w FSO AK jestem?? A co do statusu to z czasem sie zmieni na pelnego klubowicza a nie sympatyka

Karlo BRAFFFFO!!!!
Gratuluję,autko wygląda ładnie - wydaje się dobrym materiałem na slicznego kombiaczka.Co ważne - pionowy drążek zmiany biegów jak ja nie lubię mojego skośnego Fakt,że oznacza to skrzynię IV niestetyż.No i nie będziesz miał problemów z szybami,kanapą tylną,bo wszystko jest seryjne - kombiakowe,a nie karetkowe.
Mnie tez cieszy rosnąca w siłę frakcja kombiakowa

Całkiem fajny tylko nie rób zdjęć pod słońce.
Skoro był "strażacki" to na pewno ma mały przebieg i był na bieżąco serwisowany.
Gratulacje z zakupu. U mojej mamuśki w Muzeum też mają takiego. Kolorek czekolady, przebieg 45 tys. rok produkcji 88 i więcej stoi w ogrzewanym garażu niż gdziekolwiek się rusza.
Jedyną wadą jest to że ta instytucja za grzyba nie chce się go pozbyć.
Życzę Ci długiego i bezproblemowego użytkowania - vazyl

HEHE dziekuje za mile opinie obiecuje ze zdjec pod slonce nie bede juz robil Przebieg to 50 pare tysiecy . Jedyny dylemat jaki mi jeszcze zostal to to ze tylna kanapa jest ze skaju czarnego zreszta jak i siedzenie pasazera ale fotel kierowcy jest polonezowski z obiciem pomaranczowym na szrocie znalazlem calkiem ciekawa kanape do kombiaka obita czarnym "welurem" jesli tak to mozna nazwac tylko nie wiem czy zrobic tak ze kupic komplet welurowych czy pozostac przy skaju i dokupic jeden od kierowcy skajowy

Zależy "w jakim kierunku" chcesz robić kombika - jesli ma być klasyczny zostaw skajkę Faktem jest jednak,że klasyczne DF-owskie fotele są kompletnie do dupy,poldkowe "kanapy" są o wiele wygodniejsze.Ja niestety nie znalazłem kanapy od kombi,więc zmuszony byłem zaaplikować kpl.siedzen od Polda.

Po pierwsze gratulacje!!!

Cytat:
2004-04-07 12:12:46, kaovietz pisze:
Zależy "w jakim kierunku" chcesz robić kombika - jesli ma być klasyczny zostaw skajkę...

Po drugie. Czy klasyczny musi oznaczać skaję??
Ja mam siedzenia takie ładne materiałowe, kolor wiśniowy w sam raz pod przyszły lakier, i wydaje mi się że są orginalne ze starego modelu wnioskuje tak dlatego że mają podłokietnik na tylnym siedzeniu z drugiej strony mają już zagłówki więc może ktoś mnie wyprowadzi z błędu

Cytat:
2004-04-07 14:44:24, Kroolik pisze:
Po pierwsze gratulacje!!!

Cytat:
2004-04-07 12:12:46, kaovietz pisze:
Zależy "w jakim kierunku" chcesz robić kombika - jesli ma być klasyczny zostaw skajkę...

Po drugie. Czy klasyczny musi oznaczać skaję??
Ja mam siedzenia takie ładne materiałowe, kolor wiśniowy w sam raz pod przyszły lakier, i wydaje mi się że są orginalne ze starego modelu wnioskuje tak dlatego że mają podłokietnik na tylnym siedzeniu z drugiej strony mają już zagłówki więc może ktoś mnie wyprowadzi z błędu

Albo się ktoś bawił w tapicera,albo masz wersję eksportową Wszystkie "normalne" klasyki miały skajkę.