131 Abarth na żywo !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wczoraj [4 kwietnia] w Łodzi odbyła się inauguracja sezonu tuningowego. Klub reprezentował Stasiu i Ja. Oto kilka fotek a wszystkie są pod adresem
http://www.wsinf.edu.pl/~szkobel/P1010001.JPG do
http://www.wsinf.edu.pl/~szkobel/P1010***.JPG
http://www.wsinf.edu.pl/~szkobel/P1010124.JPG.

z calym szacunkiem ale to 131 abarth nie jest....to nawet sport nie jest ani walter ... to autko wyglada wogole jak zaspawana 4 drzwiowka {tylne okno dzielone nie bylo w 2d}z maska atrapa i spoilerami z waltera... zaraz sie pewnie kosa131 wypowie i naprostuje moj tok rozumowania.... ale wyglada ladnie.. zadbane autko...

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2004-04-05 11:27:59 ]

Faktycznie zaspawany...lipa

Cytat:
2004-04-05 10:44:43, zeckon pisze:
Klub reprezentował Stasiu i Ja.

A mcqueen mył okna
Ale też miałem nielada atrakcje - siedziałem w 124 spider

Tylne drzwi ma tylko 'ogolone' z klamek a dużo rzeczy do tego auta pochodzi o 131 Abarth np.wlot na masce i jakieś rzeczy do silnika .
P.S. Te alusy są na zimę. Na loto auto jeździ na innych felgach.

Ja też tam byłem. Ale jakoś nie chciało mi się wjechać na teren. Zrobiłem popisówę na ulicy i pojechałem do domciu. Było fajnych parę furek bo widziałem.

mcqueen siedziałeś w 124 s.p.o.r.t. a nie w spider

wyglada na to ze ktos mial czesci od 131- walter rohl - spoiler dachowy pochodzi wlasnie z takiej wersji. Atrapa, zderzak, nakladki na nadkola i lusterka tez prawdopodobnie pochodza z tego auta. Ale racing (i jego edycja sygnowana nazwiskiem rohl ) nie mialy nic chromowanego- nawet klinow uszczelek. Klamki chyba sa zmienione, co utrudnia identyfikacje. Maska jest wyprodukowana po roku 78 wiec tez nie jest to maska z 131 abarth- co najwyzej wlot jest abarthowski. Ogolnie kundelek, ale zadbany i calkiem przyzwioicie wykonany. Ale i tak orginalna dwudzwiowka jest ladniejsza

ale jest w łodzi jeden walterek i to w niezłym stanie

jo byłem btł to ostatni dzien z moim autkiem . .bylo sporo fajnych autek i niezle jezdzily najalpeij oczywiscie maluch 1.7 . . .fajnie bylo . . mochu te autka co widziales to byly tych panow inzynierow co tam obok buduja hale . . pozdrawiam Cie z tego miejsca . .

No ja tez byłem , ogólnie było ok szkoda tylko ze subary sti nie jechało

Czarne Subrau Imprez (E0 XXX) było ale tylko na początku i to przez chwile (seryjnie 265 KM a to czarne ma 340 KM ->modyfikacja to KIt Car Greedy,kosztował jedyne 40000 zł)

Ja Cię Stasiu pozdrawiam z jakiego miejsca chcesz. Ale widziałem autka bo wszedłem od drugiej strony Technicznej na chwilkę. A autka inżynierów tez widziałem. Chociażby Seata Ronda na bardzo ciekawych felgach. To czarne Subaru to Subaru "Smyczka" tak ma koleś ksywę. Ma jeszcze BMW "5" i "3" - granatowe i srebrne, srasznie spoko koleś. Ma dziewczynę w bloku niedaleko mnie i stąd się znamy.

Cytat:
2004-04-05 10:44:43, zeckon pisze:

Abarth to to napewno nie jest , co mnie sie w nim podoba to lusterka, no i jesli o mnie chodzi to wolal bym ORGINAŁ a nie siakies-jakies przeroobki nio i jeszcze te niebieskie szyby

[ wiadomość edytowana przez: doman_zastava1100p dnia 2004-04-07 18:16:05 ]