CIEKAWA PROPOZYCJA DLA KLUBU !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poniżej kopiuję maila którego dostałem:

-----------------------------------------------------------------------
J.K.AUTO
Warszawa
Ul. Wołowska 52 paw 20
Tel.: 856-70-00
Fax.: 856-70-70
Kom.: 693848506
www.jkauto.prv.pl
j.k.auto@interia.pl

Szanowni Państwo
Jestem przedstawicielem firmy J.K.AUTO, zajmującej się dystrybucją części do samochodów japońskich i koreańskich.
W imieniu naszej firmy, chciałbym zaproponować Państwu współpracę, która moim zdaniem mogłaby przynieść obustronne korzyści.
Nasza propozycja opiera się na 10 % upuście, przy zakupie towaru, dla wszystkich członków Państwa klubu i wymianie banerami reklamowymi na stronach internetowych. Ponadto, nasz personel chętnie będzie służył fachowym doradztwem i starał się odpowiedzieć na wszystkie zadawane pytania. Siedziba naszej firmy znajduje się w Warszawie, mimo to jesteśmy wstanie realizować zamówienia z całej Polski. Proponujemy ceny detaliczne, jak również hurtowe. Byłbym usatysfakcjonowany gdyby Państwo rozważyli naszą propozycję i potwierdzili swoją chęć współpracy.
Z poważaniem
Tadeusz Jurek
-------------------------------------------------------------------

...i od razu prośba do Ćwikusa aby skontaktował się z tym gościem odnośnie banerków!

POPIERAM!!! Bo już przy 2-giej wizycie wkur... się na krakowski Polmozbyt.

Aha... jak się dorobią cennika do pobrania to możemy na poważnie podyskutować.

A ja znalazłem zaj...ście tanią hurtownie, zawory normalnie 29/25 tam 23/14 PLN, ul. Redaktorska 5, 863-72-20. nawet dostałem dyche zniżki. A tu jest cennik
INCARS
Tom

[ wiadomość edytowana przez: Tom69 dnia 2004-04-05 15:46:00 ]

OK, wysylam im maila.

Banerek na naszej stronie już jest...
10-cio procentowa zniżka na części już jest...
ALE!
No właśnie... Dominik podrzucił mi pewien pomysł... podobno rozmawiał już też na ten temat z Zoltarem...
Otóż owy sklep jest w Warszawie - no własnie - a co z osobami mieszkającymi poza Warszawą chcącymi skorzystać z owej znizki?
Dominik rozmawiał z człowiekiem z tej firmy, i powiedzieli oni że spokojnie mogą podjąć się również sprzedaży wysyłkowej....
No i tu Dominik wpadł na pomysł aby dogadać się z gościem, zejść jeszcze na większą zniżkę (np: 15 lub 20%) ale za to zrobić tej firmie formularz zamówień który będzie na naszej stronie, tak by każdy bez problemowo zamawiał sobie dany produkt...
Podobno Zolti powiedział że stworzenie takiego formularza nie jest dla niego problemem

dobry pomysł, ja nawet teraz miałem im wysłać maila z zapytaniem o cene amortyzatorów, ale jak widze no ich stronie to chyba oferuja tylko kyb a mi chodzi o al ko, no ale nic można zapytać

no super sprawa
a może by tak spróbować z innymi sklepami internetowymi..

już się dowiedziałem ten sklep jest dośc drogi za tylni amortyzator kyb chcą 155 zł
a za przód (posiadają tyko firmy tylok) 250zł no to jak dla mnie troche za drogo...... znajde taniej
no oczywiści trzeba odiąc od tego te 10 % ale i tak chyba za dużo
w kielcach jest taniej.

Chłopaku... to są po prostu Warszawskie ceny
Ja za swoje Kayaby na przód, pół roku temu dałem po 200pln za sztunie
...a kupiłem je w sklepie MOTOKOMBI na ul.Kotsisa w Warszawie, w którym to również mamy klubową zniżkę 10%

A no Warsiafka... piwo w barze na zadupiu kosztuje 2 x tyle co w mojej wsi w centrum i dokładnie tyle samo co na rynku w Krakowie.

to ciesze sie że mieszkam na zadupiu

Cytat:
to ciesze sie że mieszkam na zadupiu

A co mam ja powiedzieć Ale tu też amorków za darmo nie rozdają

Cytat:
2004-04-16 10:29:26, Jacenty pisze:
A co mam ja powiedzieć

No jak to co, powiedz wrescie gdzie pracujesz

u mnie tez czesciami nie jest najgorzej. ALe za darmo nie ma

Cytat:
powiedz wrescie gdzie pracujesz

Jeszcze mnie znielubicie ? O nie ... (i koniec tematu )
Cytat:
u mnie tez czesciami nie jest najgorzej. ALe za darmo nie ma

Ba! Leżajsk! Ba, stolica, raj dla smakoszy !!

Cytat:
2004-04-16 12:54:03, Jacenty pisze:
Jeszcze mnie znielubicie ? O nie ...

ZUS, Urząd skarbowy, TP SA... zgadłem?

Kolejny sklep oferujący rabat. Niestety póki co wynegocjowałem tylko 3-5% rabatu. Negocjuję dalej, a www mają fajne - można elegancko wyszukiwać wg nazwy/nr części. Mają duży wybór żadko spotykanych pierduł. Ja u nich kiedyś zamówiłem płytę do bagażnika (ta zamontowana powiedzmy z tyłu bagażnika) i zaślepkę pod klamkę wenętrzną tylnych drzwi.

Maksymalny oferowany przez TEN SKLEP rabat to 3 do 5%. W ofercie mają milion (dokładnie ponad MILION) części do samochodów DU. Oferują też komputerowy katalog części wraz z cennikiem za cenę 49,90 zł (standardowa to 69,90), ale wymagają wyłącznej reklamy sklepu i katalogu na naszych stronach... więc chyba niestety odpada. A zresztą zobaczymy.