[126p]Ktos zna tego goscia?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak sie zapatrujecie na niby-osiagi tego malucha?

8 do 100 hmm.. chyba że kaszel waży jakis 550 kg hehe a to chyba niemożliwe w tym przypadku hoć mogę się mylić.

żuraw popatrz jak nasze idą..a to 1.0 chyba nie jest mocniesjsze od naszych.. a u mnie do 100 jakies 12-13s ale masa 720kg ze mna na pokładzie.

pozdro

Dlatego wlasnie napsialem niby-osiagi Tez wyaje mi sie to podjerzane. I to mocno. Z kolei biorac pod uwage, ze to gaznik i widzac filtr powietrza na gazniku mozna domniemywac, ze cos ma nagrzebane w samym silniku. Pytanie tylko co? Dzownilem do niego przed chwila na komorke (w ogloszeniu jest tylko stacjonarny) i jak wroci z trasy w srode to ma sie do mnie odezwac. Wtedy bede wiedzial cos wiecej.

A tak woja droga to on musi miec niebywale glosno w tym samohodze, jesli nie ma zadnej przegordy pomiedzy silnikiem a kabina... Jak on tam wytrzymuje?????

Troche śmieszą mnie takie ogłoszenia

jak widzę swoje opary oleju w komorze silnika to zastanawiam się czy gość po godzinie jazdy jeszcze coś widzi przez szyby .
A może to tylko ja tak mam że komora silnika pokryta jest mgiełką tłuszczu ( nie mam dużych wycieków a tylko lekką wilgoć na uszczelnieniu popychaczy zaworów ?)

Cytat:
2004-04-05 13:08:27, Zuraw pisze:
. Z kolei biorac pod uwage, ze to gaznik i widzac filtr powietrza na gazniku mozna domniemywac, ze cos ma nagrzebane w samym silniku. Pytanie tylko co?

Hmm zapewne to że nie wykorzystuje doładowania rezonansowego w dolocie, i ma dodmuch zimnego powietrza do gaźnika jak pootwiera wszystkie szyby

Cytat:
2004-04-05 13:26:27, Art126 pisze:
Troche śmieszą mnie takie ogłoszenia

a mnie smieszy ogloszenie, a jeszcze bardziej cena...