Caro Tuning Gdańsk

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wypatrzylem go na Stogach na parkingu strzezonym, ma kartke ze na sprzedaz:

Byl kiedys u nas na spocie. Jedyna sensowna rzecz w tym aucie to silnik rovera

On jest do sprzedania odkąd pamietam tzn kiedy go ujrzałem

Z tego co pamiętam to jego ostatnia cena wyjściowa - 15000 zł
ma nietypowy lakier tzw. "kameleon" zmieniający się w zależności od światła (kosztował podobno majątek) auto było przygotowywane 1,5 roku na zeszłoroczny ATS, silnik Rovera, i co mnie najbardziej zaciekawiło to wklejone klamki od wewnątrz

gdyby nie przód (a'la sierra) wart byłby uwagi

Chyba widzialem wlasnie jego zdjecie w GT podczas ATS.Rzeczywiscie przod troche przesadzony,ale poza tym to ok

Wygląda ładnie, silniczek też dobry, tylko ta cena

ten poldas był w GT

Jakby sie chcialo przerobic przod ktory tez mi sie nie podoba to koszty lakieru byly by duuuuze.A reszta autka naprwde super!

Widze iksy tylko

My opinion:
Auto ciekawie przebudowane, kompleksowo. Troche ciezkie w linii, ale wszystkie elementy wspolgraja ze soba i tworza calosc. Duzy plus za to. Laden poszerzenia, fajne felgi...
Nie podoba mi sie maska. Jest za bardzo przedluzona (wystaje poza blotniki, a to wyglada brzydko). Opuszczenie maski na grill - ciekawy pomysl, jeszcze tego nie bylo... Wlot na masce tez troche przesadzony.

a ten zderzak z przodu to od jakiego auta? (był przed przeróbkami??)
sierry? czy jakiegoś vw?

Cytat:
2004-04-05 21:12:54, GDA pisze:
ma nietypowy lakier tzw. "kameleon" zmieniający się w zależności od światła (kosztował podobno majątek)

przygladam sie i raczej to nie jest kameleon chociaz może być to drogi lakier ale napewno nie kameleon gdyz on zmienia odcien w zależnosci od kąta patrenia a tem jest taki sam

pozatym kameleon kosztuje 1000 $ za kilogram a na poldka wchodzi 4-5 kg wiec lakier wyszedł by drożej niż całe auto

Lakier perlowy, ale nie kameleon.
Jak dla mnie jest to chaotyczne polaczenie oblosci i ostrych linii Poloneza. Podobny blad zrobilo DU dajac okragle zderzaki do Plusa.

Pozdrawiam
Adamus

ale generalnie jest cacyno moze poza macha ale czemu sie czepiac szczegulow?jak wlasciciel zadowolony to dobrze byc musi

ja go widzialem pare razy na sw. wojciechu...chocby w ten weekend. mi osobiscie sie podoba,

swoja droga bedzie trohce Off topick ale pytam czy ktos kiedys operował szpachlą natryskową?

Wszystko pięknie ale cena poraża jednak