| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Nav DEADSOUL Honda CR V Szczecin | 2004-04-05 21:52:55
U mnie jest tak samo i zbytnio sie tym nie martwie. Jak slysze, ze wiatrak chodzi to czekam az sie wylaczy zanim wylacze zaplon. |
ROBUR JEZDZE TYM CO MAM ;-) Kazimierza Wielka | 2004-04-05 22:02:51 nie lam sie ja tez tak mam i chyba to bylo poruszone na LOBie ze tak ma byc. zaskakuje zaraz po odpaleniu, wiec jak ci juz pisalem nie ma sie co lamac pozdro |
Nav DEADSOUL Honda CR V Szczecin | 2004-04-05 22:05:29 Wiem co masz na mysli dlatego nie wylaczam zaplonu jak wentylator chodzi.....
Nie wiem byc moze to jest jakas usterka... Hm moze poczekamy az sie wypowiedza inni w tej sprawie |
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2004-04-05 23:15:02 Witam.Uspokoje was panowie,omegowskie silniki to Big kobyly,gdyby wiatrak faktycznie musial nadal chlodzic silnik po jego uprzednim wylaczeniu,to ja i polowa bawarek nie mialaby wiskolizowego wiatraka,kreci tylko z paska,jak silnik chodzi.Wiec sadze,ze inzynierowie obu marek raczej rozsadnie podeszli do tego problemu.Wiec jezdzic i nie martwic sie.Mnie osobiscie jak nawali sprzeglo wiskolizowe od wiatraka,to dopiero ja, powienienem sie zamartwiac,nie wy. |
stapoz Omega 2.5V6+gaz, Mon ... Poznań | 2004-04-06 09:03:51 U mnie po wylaczeniu silnika wiatrach chodzi jeszcze z minute. poza tym w tym silniku jest dodatkowa, elektryczna pompa wody, ktora wymusza obieg wody przy wylaczonym silniku. |
Nav DEADSOUL Honda CR V Szczecin | 2004-04-06 18:18:53
Tak jest panie wladzo Nastepnym razem wal smialo...Zapodaj tablice |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2004-04-06 19:23:31 Cześć, u mnie jest tak samoi jak na razie nie miałem problemu. Co do zmiany, to nie jest to jakiś problem, po prostu trzeba włączyć układ czujnik - wentylator pod obwod działający bez stacyjki, z tym, czy warto? Zgadzam się z Navtexem, że lepiej poczekać aż wiatrak się wyłączy, niż rzeźbić w gownie
Pozdr, Janusz |
elvizz13 2nd to none Świdnik | 2004-04-07 08:36:13 Hehehe od tablicy to jest ktoś inny |