MotoNews.pl

Klubowe Łady w Wiejskim Tuningu LOL

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Stronka Wiejski Tuning znowu dziala - sa Lady i co ciekawe jest tam klubowa 2101 nalezaca zdaje sie do Lincolna i jeszcze czyjas Samara - nawet naklejke nasza widac Mozecie zobaczyc tutaj

Predzej czy pozniej to bylo do przewidzenia

zielona samara to chyba Remik....

a ja tez chce na WT!!!!!
jej!!!
mam nalepki na tylnej szybie i klapce baku!!!!

i kudlacza pod lusterkiem...
ludzie, ja chce na WT!!!!!!!

Adaś to wyslij im swoje foto i napisz jeszcze maila, ze ich uwielbiasz - jest tam taki dzial "Love mails" A tak przy okazji to goscie moze i maja troche racji z tym tuningiem, ale np. Samara klubowa jest calkiem fajnie zrobiona i jak dla mnie nie ma nic wspolnego z tandeta - z kolei w dziale o fajnym tuningu zamiescili kilka naprawde wiejskich aut, twierdzac ze sa swietne...

A to w ogóle było za zgodą właścicieli?

Ja szczerze mowiac uwazam, ze godne nasladowania jest zachowanie samochodu w jego orginalnym, fabrycznym stanie. Duzo bardziej interesuje mnie to czy samochod ma sprawny silnik i czy jest ladnie, czysto utrzymany. Przed kupnem autka zawsze patrze np. czy gumki na pedalach sa w dobrym stanie. Jesli widze ze maja dziury i sa poprzecierane to wiadomo ze autko nie bylo "oczkiem w glowie" wlasciciela. Oczywiscie sam nie do konca dbam o samochod tak jak powinienem, bo nie zawsze pozwalaja na to czas i finanse. Jesli jednak mam pare pln. to raczej wydaje je na niezbedne naprawy i regularne wymiany filtorw, a nie na np. nakladke rure wydechowa...
Tuning optyczny nie zawsze przynosi porzadane efekty. To oczywiscie kwestia indywidualnego gustu, wiec nie twierdze ze wszystko co przerobione jest zle.

Pozdro Matys

No zgoda... Masz troche racji...ale akurat gumki na pedaly to bylaby ostatnia rzecz jaka wymienilbym w samochodzie, mimo tego ze kosztuja 2 pln/sztuke... A samochod traktuje czysto uzytkowo - jako narzedzie - ma po prostu jezdzic i robic kilometry. Duzo, pewnie, w miare szybko, w miare wygodnie. I na to wywalam kase, jak jest jej wiecej - idzie na wyglad.

Panowiew - luzik - Wiejski tuning to świetna strona pokazująca często z przymrużeniem oka to co najczesciej widac na polskich ulicach -tandetę i kosmiczne przeróbki zwykłych samochodów- i przez to po prostu komiczne. Ja tam lubie ich pooglądać, poczytać komentarze i się pośmiać. I to wcale nie w złym tego słowa znaczeniuALe tak dla rozrywki
A ,że znaleźć się tam może kazdy - na tym polega cała zabawa
Pozdr
paweł

a ja gratuluje tym kolesiom wytrwalosci. Tyle razy ich juz wywaliali z roznych miejsc,a te skurczybyki wciaz tluka ten sajt. I choc czasem nie maja racji, wiele pokazanych tam aut to kpina.

Ja uważam ,że należa im się brawa za wytrwałość i odwage - przede wszystkim(bo już legendy na różnych TUNING stronach krążyły o tych co niby dobrali się do skóry dowcipnym w gruncie rzeczy kolesiom prowadzącym tę stronę.
Jak dla mnie to doskonała przeciwwaga i widro zimnej wody dla tych co dali się zbyt ponieśc fantazji i zrobili ze swych aut po prostu śmieszne rzeczy. Sam teraz czasem się smieję z tego co jeszcze trzy lata temu mi się podobało np. siateczki na grill w samarze
Paweł

Cytat:
2004-04-06 12:05:49, adasco pisze:
zielona samara to chyba Remik....

a ja tez chce na WT!!!!!
jej!!!
mam nalepki na tylnej szybie i klapce baku!!!!

i kudlacza pod lusterkiem...
ludzie, ja chce na WT!!!!!!!

To ja mam aż 4 naklejki (2 klubowe i 2 typowo WT). No i końcówke wydechu mam 60mm (bo cały wydech mam na rurze 60). Może sam porobie fotki swojej Łady i im wyśle

Cytat:
A tak przy okazji to goscie moze i maja troche racji z tym tuningiem, ale np. Samara klubowa jest calkiem fajnie zrobiona i jak dla mnie nie ma nic wspolnego z tandeta - z kolei w dziale o fajnym tuningu zamiescili kilka naprawde wiejskich aut, twierdzac ze sa swietne

Racja, czytajac nie raz odniosłem wrażenie iż chłopcy poprostu nie wiedzieli jak obsmarować auto i pisali głupoty. Co do działu fajnych aut, jak dla mnie niektóre są koszmarne.

Paweł .. stronka może fajna, można się pośmiać, ale sprawiają wrażenie iż są Bogami w sferze ocen aut. Każdy zły komentarz został by zjechany jako amatorszczyzna i lamerstwo a to już mi się nie podoba ;]

No właśnie miły zadał ciekawe pytanie ;] w sumie jeżeli nie czerpią z tego żadnych korzyści materialnych to mogą im naskoczyć max. usuną z serwera bez odpowiedzialności karnej. Takie rzeczy załatwia się w przeciągu kilku dni z prawnikiem w przypadku czerpania zysków.

tooo fakt, ich ocenty sa czesto b. subiektywne, uwazaja sie goscie za mistrzow tuningu. Jednak jak patrze na to, co (i jak) czasami po ulicach jezdzi.. .to czasem az sie prosi o chamski i ostry komentarz.

a tak BTW: czy te fotki nie zostaly czasem pobrane z naszej strony bez zgody posiadaczy ww autek?
a moze ktos z naszych wysyla?