Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-04-06 02:45:46 Stronka Wiejski Tuning znowu dziala - sa Lady i co ciekawe jest tam klubowa 2101 nalezaca zdaje sie do Lincolna i jeszcze czyjas Samara - nawet naklejke nasza widac ![]() ![]() |
soop SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2004-04-06 09:49:05 Predzej czy pozniej to bylo do przewidzenia ![]() |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-04-06 12:05:49 zielona samara to chyba Remik....
a ja tez chce na WT!!!!! jej!!! mam nalepki na tylnej szybie i klapce baku!!!! i kudlacza pod lusterkiem... ludzie, ja chce na WT!!!!!!! ![]() |
![]() misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-04-06 12:11:05 Adaś to wyslij im swoje foto i napisz jeszcze maila, ze ich uwielbiasz - jest tam taki dzial "Love mails" ![]() ![]() |
![]() mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2004-04-06 12:18:33 A to w ogóle było za zgodą właścicieli? |
soop SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2004-04-06 13:43:03 No zgoda... Masz troche racji...ale akurat gumki na pedaly to bylaby ostatnia rzecz jaka wymienilbym w samochodzie, mimo tego ze kosztuja 2 pln/sztuke... A samochod traktuje czysto uzytkowo - jako narzedzie - ma po prostu jezdzic i robic kilometry. Duzo, pewnie, w miare szybko, w miare wygodnie. I na to wywalam kase, jak jest jej wiecej - idzie na wyglad. |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-04-06 14:01:34 a ja gratuluje tym kolesiom wytrwalosci. Tyle razy ich juz wywaliali z roznych miejsc,a te skurczybyki wciaz tluka ten sajt. I choc czasem nie maja racji, wiele pokazanych tam aut to kpina. |
![]() -VoDz- SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Białystok | 2004-04-06 20:03:47
Racja, czytajac nie raz odniosłem wrażenie iż chłopcy poprostu nie wiedzieli jak obsmarować auto i pisali głupoty. Co do działu fajnych aut, jak dla mnie niektóre są koszmarne. Paweł .. stronka może fajna, można się pośmiać, ale sprawiają wrażenie iż są Bogami w sferze ocen aut. Każdy zły komentarz został by zjechany jako amatorszczyzna i lamerstwo a to już mi się nie podoba ;] No właśnie miły zadał ciekawe pytanie ;] w sumie jeżeli nie czerpią z tego żadnych korzyści materialnych to mogą im naskoczyć max. usuną z serwera bez odpowiedzialności karnej. Takie rzeczy załatwia się w przeciągu kilku dni z prawnikiem w przypadku czerpania zysków. |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-04-06 23:11:34 tooo fakt, ich ocenty sa czesto b. subiektywne, uwazaja sie goscie za mistrzow tuningu. Jednak jak patrze na to, co (i jak) czasami po ulicach jezdzi.. .to czasem az sie prosi o chamski i ostry komentarz.
a tak BTW: czy te fotki nie zostaly czasem pobrane z naszej strony bez zgody posiadaczy ww autek? a moze ktos z naszych wysyla? |